papan kenyataan apakah?

10:15 pm

memang sengaja buat belog ni macam papan kenyataan.

Photobucket

announcement 1:

ini sudah berbuka dua kali berturut2 dengan sae kajang tak habis2. buat anarm dan syah, korang kan memang suka panggil saya budak satey. memang betul lah saya suka makan sate kajang 5 cucuk sehari. hahahaha. sedap tahu tak! lepas ni habis belajar november ni konpem rindu gila kat sate kajang.

Photobucket

announcement 2:

semua kad-kad raya sudah berjaya di pos kepada sesiapa yang sudah tinggalkan alamat mereka di entry sebelum ini. korang tunggu ler oke? 26 kad raya untuk malaysia and 1 kad raya untuk singapore. sememangnya suka bagi duet kat pos malaysia tuh banyak2 sempena hari raya.

You Might Also Like

14 comments

  1. satay wah meleleh jap.. haha.. nak gak kad raya.. :( peliz :(

    pagi tadi i, anarm n jaws sahur kat bangi.. hehee

    ReplyDelete
  2. syah;

    wah sahur tak ajak! ciskek. hahahhaha nak kad raya meh alamat. esok juga i pos


    paan;

    bak sini alamat

    ReplyDelete
  3. hehe..dh x salah entry lg..kih3...satay kajang, ku merindui mu..aaa..terliur dh ni...ade x sape2 sudi pos satay kajang kat sy..huhu...yeaaa, dpt kad raya..tgh tgu en.posmen di depan rumah...lalala

    ReplyDelete
  4. tak blh makan sate, karang terkeluar susuk. hahaha.

    ReplyDelete
  5. AdekAh ite dpt kAd LaYe iNeH . . .

    ReplyDelete
  6. huuuuu... makan satey x ajak..

    ReplyDelete
  7. ein;

    tunggu pakcik posmen ensem ek? haha

    ujie;

    u mmg. kontrol cun. haha

    eny;

    i pegi date mana leh ajak u. haha

    mintang;

    da dapat kan? haha

    keiroro;

    alolo...sian adek akak. sape suh duk hostel! :P

    ReplyDelete
  8. gile best, nanti bole la datang uma sy masak pizza kasih sayang eh? haha! name pizaa tu mcm best je, hehe.

    ReplyDelete
  9. hai..
    kad raya da sampai tadik...hehe
    tq.

    ReplyDelete
  10. anwar; pizza cinta abadi juga ada. hahahha

    eiy-da; welcome sayang

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S