apabila mereka cuba makan durian...

10:31 pm


dinner sama-sama for my birthday hari tu,
jalan-jalan kat area village 5,
terjumpa kawan-kawan makan durian.
maka, join sekali.

ye, dominik and roland teruja tengok durian.
berduri macam tu tapi dia berjaya jugak bukak buah tu sendiri.
time nak rasa tu, sila jangan imagine.
sangat buruk rupa dia.
picit hidung, then masuk seulas durian terus dalam mulut.
berapa saat lepas tu...

"uuweeeeeekkkkk!"

kan dah pesan, jangan rasa.
tak pasal-pasal mengomel durian tu busuk.
ahaks.


malam tu aku cite kat diorang.
ada budak komen tak puas hati kat entry yang ada gambar diorg.
then mereka pesan,

"please ignore that person. don't approve the comment. just ignore it. we are so close because you are my friend. since MAS week, remember?"

yes. its true.
aku bukan jakun ke apa nak amek gambar sesaja dengan diorang.
so tak payah nak komen bukan-bukan.
maceh!

:)

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S