Nor Azita Osman dah dapat biskut Famous Amos.

10:40 pm




siapa Nor Azita Osman?

kenapa hina johor?

kenapa semua orang kutuk dia?

tak baik tau korang ni!



aku tak kenal dia kalau temok busuk aku ni tak update kat blog.

kat tronoh ni aku tak baca newspaper.



tadi, aku bukak tin Famous Amos yang kembar aku bagi masa birthday hari tu.

ada seketul lagi.

agak-agak kalau aku sedekah kat Azita tu dia nak tak?

sedap ni.

tak lemau lagi walaupun dah 6 hari dalam tin.


lepas ni aku nak ngamuk dalam FB kalau aku tak jumpa biskut marie kat tronoh.

agak-agak ada yang nak buat page anti aku tak?




You Might Also Like

4 comments

  1. Hahaha
    Kesian die
    Da bersuami kot

    ReplyDelete
  2. hahaha... aku duk tg malim dlu pun xde nk mengamuk mcd xde..

    ReplyDelete
  3. bosan ar johor...
    cucuk sket pon nak kecoh..
    cam org kampung

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S