BOTA - IPOH - LUMUT

3:47 am




sekadar gambar hiasan. hahahahaha. untuk mukadimah, aku nak bagitau aku tengah malas gila nak update belog. mungkin sebab aku busy dan sekarang study week. final exam aku start 15 November ni maka teramat busy la nak study kononnya. so, malas cakap banyak. aku nak story hari kegilaan aku, Syaza, Nadh dan Wawa hari tu. layan je la gambar!


UTP - BOTA - SERI ISKANDAR - UTP

hilang akal kebosanan petang itu, kami ke rumah anak-anak yatim di Bota. apa nama pun aku lupa dah. hehehehe. saja melawat. buat amal jariah sebelum nak exam. cewahh....jum layan gambar!








UTP - IPOH - UTP

hah kami ke Ipoh pulak malam nya. jalan-jalan kat Gerbang Malam sempat terbeli T-shirt sehelai. si Zul dan rakan-rakan kachaknya bawa kami jalan-jalan satu Ipoh. auwww kacak gila kawan dia! then sempat la lepak-lepak di McD Jln Gopeng.




UTP - LUMUT - UTP

lepastu balik pulak UTP, amek Najmi then pegi Lumut pulak kejap. siap tapau McD lg dgn harapan nak makan kat sana. kacang semua complete bawak hahahaha terbaik punya nak piknik!












sesungguhnya kami have fun gila hari tu. cuba kira berapa kali kami keluar masuk UTP? pening pak guard. maaf lah, ini namanya sindrom nak FINAL EXAM!!


You Might Also Like

1 comments

  1. name rumah anak yatim tu rumah nur kasih.. sume pempuan kan.. ktorg pown ade bwt event invite diorg ngan anak yatim from bait al-amin :)

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S