Contest Mudah dari SyahrilHafiz.Com

4:02 am





Dia...
nama kami hampir sama.
lokasi kami juga sama.
minat kami juga sama.
apa yang beda?


Dia...
ini kisah kami, blogger sejati.
sejiwa sehati sebati di keluarga blogger ini.
jiwa remaja kami memberontak untuk menulis tanpa limitasi.
ada yang mahu kami berhenti?


Dia...
jejaka terkachak yang pernah aku kenali di dunia virtualku.
jejaka tercomel yang aku tak sangka lebih muda dariku.
jejaka terhebat yang sering buat aku tersenyum di dunia mayaku.


di ruangan entri ke enam ratus ini,
izinkan aku memohon ke hadrat Illahi.
semoga kamu sering dirahmati dan diberkati.
sembilan belas tahun kelahiran kamu di duniawi ini.







monolog merapu ini tercipta tika hujan membasahi bumi untuk contest mudah dari Syahril Hafiz. bergelapan hati dan hampir kecewa separuh post ini hampir hilang gara-gara blackout di bumi Tronoh ini. takpe, aku tabah mengharungi liku-liku hidup di perantauan. untuk Syahril Hafiz, ini saja yang mampu aku lakukan. monolog dalaman, gambar dan akhir sekali, video sempena hari kelahiran kamu di bawah ni. maaf, terlewat masuk contest kamu gara-gara aku masih sibuk dengan perjuangan final exam aku. doa untuk kamu, moga panjang umur dan sentiasa dilimpahi rezeki. nanti kita bercanda di bumi Kuantan. :)










sekali lagi, ini bukan entry jiwang merapu aku ok? budak lagi si Syahril Hafiz ni. jangan ingat aku tengah buat nota cinta di belog ku pulak. siapa mahu join contest mudah Syahril Hafiz, boleh terus menekan link di bawah banner ini:



CONTEST MUDAH SYAHRILHAFIZ.COM


alamak! kena tag rakan. siapa mahu kena tag? 
jeng jeng jeng...secara rawaknya, aku memilih:

Lassie gewdik sayangku
Ayeem ayam kesedapanku


You Might Also Like

4 comments

  1. name aku pun nk dekat2 dh..
    shahir..
    mcm shahir af8 2..
    sbb 2 ramai yg silap..
    igt aku shahir af8..
    hahahahha

    ReplyDelete
  2. haha thanks, ade mase ayeem join. ;D

    ReplyDelete
  3. huhu dah join ek
    good luck yer

    ReplyDelete
  4. haha. ingatkan dia dah td.
    baru nak wish tahniah. ekekek :D

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S