Trio Blogger Kachak.

3:24 am




Tiga jejaka online - Menambah kehangatan dunia blog, sisipan XY - Ikon Lelaki minggu ini berkongsi kisah tiga jejaka blogger - Mohd Hisham, Muhammad Ridzuan dan Mohamad Shafiq Ezhan. Mengendalikan kolum gosip, paparan gaya hidup hinggalah informasi gajet elektronik terkini, ikuti nuansa dunia blog dari kaca mata jejaka ini...

TARIKAN dunia maya yang dimiliki trio blogger ini membolehkan mereka mengecapi kemasyhuran tersendiri. Jangan tidak tahu, ada antara jejaka ini mampu meraih pendapatan mencecah empat angka sebulan.

Bukan omong kosong kerana dengan ribuan pelayar blog saban hari, bukan mustahil penaja dan pengiklan mahu mengambil kesempatan daripada ribuan hit yang menjengah laman blog trio ini.

berita selanjutnya: Berita Harian



*************************************

dah lah! aku tacing ni kat sini tak banyak paper BH. semua habis. dalam UTP mmg takde la kan. banyak Utusan and Kosmo. seharian aku cari tau tak. Richie, aku mintak maaf tak dapat frame kan gambar kachak comel chubby kau dan tepek di dinding UTP. btw, nice gila pose manja kau di perut Sham Hardy itu. ahaks!

You Might Also Like

4 comments

  1. haha. aku pun tak sempat nak beli paper. *selamatkan pokok*

    ahaha. btw, congrats tuk diorang. ;)

    ReplyDelete
  2. aku dh beli paper tu, rasa nk framekan jer..hehe
    susunan mengikut keselesaan berbaring kot, perut sham paling selesa...hehe
    mmg hensem ler 3 blogger nie, kalau sempat nk gak buat entri pasal mereka nie..

    ReplyDelete
  3. aman; aku dukacita ni

    ejam; kekekekekekek mengikut keselesaan perut :P

    ReplyDelete
  4. empat angka sebulan pendapatan, best tu

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S