468x60

.

It's me again at 8TV!

Wednesday, November 10, 2010




ini bukan cerita pasal AC Mizal menipu jual gelang ke, atau Dr. Fazley Yaakob punya hal.



ceritanya begini... few days ago, aku menerima email ini :


Hi Syahirah Sabri,

Congratulations! You are this week’s Socialista Princess.

As a Socialista finalist you’ll be no stranger to the lime light and, as such, Nokia invites you to show off your star credentials by attending a short interview with 8TV Quickie on Thursday, 11 November 2010. This is a great opportunity to promote your new status as Socialista Prince or Princess, talk about all things social networking and further boost your chances of being crowned Socialista King or Queen and getting your hands on the prized loot. To take part, you’ll be required to be at the 8TV studio in KL from around 11pm on the evening of your interview. Once we receive your contact details a representative from Nokia’s PR agency will be in touch to tell you more about what is expected, but please do keep this evening free in the meantime.




 Dang! terus jatuh katil aku baca email. menang dah first round. nanti ada voting session. korang jangan lupa vote tau!! by the way, aku tak pergi pun 8TV Quickie tu sebab nak final exam kan? so kena la study dating dengan buku. takpe, muka aku tetap terpampang di 8TV Quickie malam 11 November tu. pukul berapa aku tak sure. but maybe around 11 - 12 malam tu ada lah kot? kalau tak sempat tengok kat TV maybe nanti ada kat http://www.tonton.com.my/. atau kalau takde TV korang still boleh tengok kat http://www.8tv.com.my/.

oh ye, aku Princess, si LimauAis tu pulak prince nya. doakan kami menang next round okayh!!

selamat menonton! =) 






13 comments:

  1. syafieq said...:

    itu diaaa....smoga mng lagi next round! dapatkn C3 tu plak sis! hehe

  1. khairil said...:

    makin kacak la korang lepas ni..btw tahniah dah sampai ke tahap ni

  1. hafizmd said...:

    waa...makin glamer ni..moga sukses yer...

  1. fndrocka said...:

    Kan betul aku kata..kau artis.

  1. neyra shazeyra said...:

    thanks syafieq..

    khairil, kacak kah aku? hahahaa

    fareed; mari mari

    hafizmd; ngeeee mana ade glamer

    fnd; auwwwww malu ah aku bukan artis

  1. Shino said...:

    waa...congrate...moga mng next round..

  1. Ayeem Jemain said...:

    woahhh! gempak lah dia! :D

  1. rockinsudu said...:

    wahh. congrats. good luck next round :D

  1. Monica said...:

    wow u'll appear on TV..woot congrats sweetie! ;)

  1. Anonymous said...:

    [url=http://buyonlinelasixone.com/#4534]lasix no prescription[/url] - buy lasix , http://buyonlinelasixone.com/#20166 lasix no prescription

 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates