Fakta FINAL EXAM.

8:57 am





#1 - Ini adalah pertama kali aku melalui final exam. diploma dulu takde final exam.

#2 - sepanjang final exam ni, aku takde study beriye pun. tak caya?

#3 - hanya sekali aku pergi IRC iaitu sebelum paper terakhir aku.

#4 - untuk paper corporate ethic pagi isnin tu, aku tak tidur lebih 24jam.

#5 - sepanjang final exam ni jugak aku kena insomnia tetibe.

#6 - semakin bergiat aktif blogging sepanjang final exam week tapi update sikit je.

#7 - perut kempis sedikit gara-gara PTPTN tidak masuk lagi. ini fakta merepek.

#8 - aku banyak tidak print lecture note. esok exam, malam tu aku baru download.


okayh, dah tak tahu apa lagi fakta yang ada. kalau time berak nanti aku teringat, aku tambah. sekarang mari hiburkan hati dengan cuti yang panjang. terhibur ke? tak! sebab tetibe rasa takde makna holiday. but, aku akan melepak di KL for few days. 

chow cin cau, soya cin cau!

You Might Also Like

11 comments


  1. IRC???

    apakah itu?
    haha
    xpenah lagi g lepak kat IRC masa study week sepanjang duk UTP ni




    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  2. IRC tue menda? chatting? haha~

    ReplyDelete
  3. good luck..

    study ktner ni?

    =>

    http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wow !~ dah hbes ea ?
    yahoooooooooooooo!

    ReplyDelete
  5. cool..
    baru nk donlod nota..
    mmg terbaek..
    aku plg truk pun, xbace pape..
    skit jiwa ngn subjek 2..

    ReplyDelete
  6. mcm lepak tu lbh dr study plak... :P

    ReplyDelete
  7. haha good luck.. my final exam kautim d XD...

    Now holiday till march 2011 xD

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S