Mitos Hantu UTP? ewwww~

7:50 am





Sumpah aku memang la suka dengar cerita hantu.
tengok cerita hantu pun masyuk.
tapi, bila banyak sangat cerita.
perghhhhh seram sejuk nak stay up study ni.
kebanyakkan cerita ni dah pernah dengar dari senior.
percaya atau tidak, wallahualam.
tapi, tak salah kan berkongsi?

eh mana cerita hantu?


p/s: esok aku exam Corporate Ethic kat Undercroft.
 siang hari harap tak seram sejuk
. hanya sejuk gara-gara aircond je la esok kan? heee~

You Might Also Like

6 comments

  1. haaa..jage2 ieyra oit.seram dowh~ jeng3.. haha..nway,a thousand thanx ^^

    ReplyDelete
  2. ahahaha jgnlah.seram bulu2 mak ni oi hahaha

    ReplyDelete
  3. aku suka baca cerita hantu utk menakutkan diri.hehe

    ReplyDelete
  4. erkkkkkk..taknak klik..takot nak baca.lol

    ReplyDelete
  5. mana2 asrama semua ada mitos hantu sendiri ^^ itu sebenarnya rempah ratus di asrama hehe~

    gud luck exam dear ^^

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S