budak kecik cium mulut kat Pavillion

12:36 am




ini pengaruh Nabil cium mulut Qasha ke?
malas komen banyak tapi kan,
setakat muka BF dia macam Ariel Peterporn tu,
aku rela pilih KLCC.
hensem lagi KLCC kan? kachak boleh shopping!
nak sambung study!
ok bye!

You Might Also Like

18 comments

  1. budak budak zaman sekarang , dah terlalu bebas .

    ReplyDelete
  2. new york bai !
    mmg gile punye org...esh3

    ReplyDelete
  3. muke dua2 cam indon mane ntah ingat cool sgt la tu..

    ReplyDelete
  4. tu lah pasal .
    ngatkan pasal ape bergaduh sampai nak bercium bagai
    upenye psl klcc . tsk ~

    ReplyDelete
  5. Nauzubillahminzalik, semoga anak keturunan hamba tidak hina sebegini. AstarfirullahAlazim..

    ReplyDelete
  6. Ya ALLAH, minta dijauhkan anak-anak ku dengan gejalan sebegini...

    ReplyDelete
  7. 'Hebat' bebenor kapel nih. Berani betul buat kat public. Mau kene tangkap ngn JAIS bru tahu langit tinggi ke rendah.

    ReplyDelete
  8. tahuuuee xpeee..ai menci nengok kapel nie..mcm xde tpt lain..kalo ye pun kemaruk..g sembunyii sket..huk3..kalo JAIS nampak nie..haha..

    ReplyDelete
  9. ramai orang lalu lalang kat tepi tu...tak malu langsung..

    tp betulla..muka mcm indon!

    ReplyDelete
  10. ak alaaa.. budak budak bodoh ni.. memang bodooohhh ! memang hancur lah muka kena dengan mak bapak..

    ReplyDelete
  11. ish, dia nak kiss ke apa ke, apsal smpi boleh tersebar kt internet ? gila ni. kiss tepi jalan pulak tu. kalau i bawak kereta time tu, i stop pastu terus lempang je muka dua2 org ni. -.-

    ReplyDelete
  12. kimak pnye bdk...
    aku jmpe bangsat 2,aku parang kple bangsat 2 ekor sial 2..
    dsr HARAM pnye bdk..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S