468x60

.

Fizz Fairuz and Liyana Jasmay bercinta?

Monday, May 23, 2011





Tweet from Fizz Fairuz





Tweet from Liyana Jasmay





memalam buta sambil meraba-raba update entry tanpa memakai spec. dapat berita ini dari Faten Hannani. betul ke Liyana Jasmay dan Fizz Fairuz bercinta? atau hanya gimik semata-mata? mana Almy Nadia? apa yang aku tahu dari kawan aku, memang Fizz Fairuz dan Almy Nadia macam dah tak jadi apa-apa je. tapi tak tahu lah kan? takpe lah, kita tunggu je penjelasan lanjut mengenai hubungan cinta ini dari mereka sendiri nanti. zaassss! gossip pulak! -.-

p/s: haritu kontroversi pasal tweet Tiz Zaqyah yang tidak dapat terima teguran (tapi aku malas update yang tu) ni Fizz Fairuz pula. ini semua sebab nak promosi lebih Nur Kasih The Movie ke apa? atau Fizz and Liyana nak promote Papadom 2? kekekekekeke....joking!

UPDATED: kan dah kata promosi filem? mari terjah pengakuan mereka disini







contestDH2





21 comments:

  1. Muhd Fadil said...:

    wahahaha.. hangatt ! almy nadia lagi hot kot?

  1. neyra shazeyra said...:

    LAJU JE TAU. hahahahhaa. :p

  1. Muhd Fadil said...:

    bhahaha... internet tetiba laju. komen ah sini. lalala ♥

  1. neyra shazeyra said...:

    sini pun tenet laju tetibe. tgh meraba3 update

  1. eh... bukan fizz fairuz ngan amy nadia ka? huis! curang~

  1. yusenze said...:

    weh.. justin bieber becinta ngan selena gomez.. kekekkeke...

  1. Nay said...:

    mana almy .. waaa~ kenapa liyanajasmay .. tak padan ! :(

  1. Syafiq Salim said...:

    Haha... biar betik !!
    Tak sweet pun... :D

  1. Faten Hannani said...:

    dorang tak sesuai langsung la. LJ tu dah la mcm gedik sikit. kesian almy. :(

  1. Dauspozi said...:

    Tapi macam tak sesuai ler diorang sebab LJ mcm keanak-anakan sikit... keh3... Fizz lagi sesuai dgn Almy.. =)

    Kalau dah jodoh, apa salahnya..

  1. syahrilhafiz said...:

    wowow laju je, bagus la kalau gitu
    open kawen terus.hehe

  1. neyra shazeyra said...:

    yus; hahahhaha i wish bieber with me. auwww

    nay; haishh itulahhhh

    syafiq; kalau tak sweet, apa? masam?

    faten; lama dah dia ngan almy kan :((

    daus; heheheh btol2

    syahril; gossip hangat kan haha

  1. SyaAisyaa said...:

    Tp lagi sweeet almy nan fiz tau tauuuuu :D

  1. remot213 said...:

    uish , cerita panas nie ! HAHA ;D

  1. neyra shazeyra said...:

    aisyaa; tahuuu xpe

    remot; kekeke

  1. reezluv said...:

    mmg kaki twitter betul dak ni..hahaa

  1. namaakulynn said...:

    uishooo.panas panas.

  1. Hanim Mahali said...:

    opss.... apa jadi pada almy nadia??? penasaran...

  1. Aina said...:

    rasenyer ni gimmik utk filem nur kasih kot.apsal sebelum ni tader gossip pasal fizz pon ek?

 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates