Fizz Fairuz and Liyana Jasmay bercinta?

11:34 am





Tweet from Fizz Fairuz





Tweet from Liyana Jasmay





memalam buta sambil meraba-raba update entry tanpa memakai spec. dapat berita ini dari Faten Hannani. betul ke Liyana Jasmay dan Fizz Fairuz bercinta? atau hanya gimik semata-mata? mana Almy Nadia? apa yang aku tahu dari kawan aku, memang Fizz Fairuz dan Almy Nadia macam dah tak jadi apa-apa je. tapi tak tahu lah kan? takpe lah, kita tunggu je penjelasan lanjut mengenai hubungan cinta ini dari mereka sendiri nanti. zaassss! gossip pulak! -.-

p/s: haritu kontroversi pasal tweet Tiz Zaqyah yang tidak dapat terima teguran (tapi aku malas update yang tu) ni Fizz Fairuz pula. ini semua sebab nak promosi lebih Nur Kasih The Movie ke apa? atau Fizz and Liyana nak promote Papadom 2? kekekekekeke....joking!

UPDATED: kan dah kata promosi filem? mari terjah pengakuan mereka disini







contestDH2


You Might Also Like

21 comments

  1. wahahaha.. hangatt ! almy nadia lagi hot kot?

    ReplyDelete
  2. bhahaha... internet tetiba laju. komen ah sini. lalala ♥

    ReplyDelete
  3. sini pun tenet laju tetibe. tgh meraba3 update

    ReplyDelete
  4. eh... bukan fizz fairuz ngan amy nadia ka? huis! curang~

    ReplyDelete
  5. weh.. justin bieber becinta ngan selena gomez.. kekekkeke...

    ReplyDelete
  6. mana almy .. waaa~ kenapa liyanajasmay .. tak padan ! :(

    ReplyDelete
  7. Haha... biar betik !!
    Tak sweet pun... :D

    ReplyDelete
  8. dorang tak sesuai langsung la. LJ tu dah la mcm gedik sikit. kesian almy. :(

    ReplyDelete
  9. Tapi macam tak sesuai ler diorang sebab LJ mcm keanak-anakan sikit... keh3... Fizz lagi sesuai dgn Almy.. =)

    Kalau dah jodoh, apa salahnya..

    ReplyDelete
  10. wowow laju je, bagus la kalau gitu
    open kawen terus.hehe

    ReplyDelete
  11. yus; hahahhaha i wish bieber with me. auwww

    nay; haishh itulahhhh

    syafiq; kalau tak sweet, apa? masam?

    faten; lama dah dia ngan almy kan :((

    daus; heheheh btol2

    syahril; gossip hangat kan haha

    ReplyDelete
  12. Tp lagi sweeet almy nan fiz tau tauuuuu :D

    ReplyDelete
  13. uish , cerita panas nie ! HAHA ;D

    ReplyDelete
  14. aisyaa; tahuuu xpe

    remot; kekeke

    ReplyDelete
  15. mmg kaki twitter betul dak ni..hahaa

    ReplyDelete
  16. opss.... apa jadi pada almy nadia??? penasaran...

    ReplyDelete
  17. rasenyer ni gimmik utk filem nur kasih kot.apsal sebelum ni tader gossip pasal fizz pon ek?

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S