CONTEST PIC hitam putih PALING COOL

11:46 pm






kalau saya menang , saya nak pergi tengok wayang secara marathon di cinema !!


apa ni? apa ni? ini contest hitam putih. saje masuk sebab aku bosan tatau nak buat apa kat rumah and saje memeriahkan suasana. cool eh? sehari berapa kali update entry entah. pic atas ni buat aku rindu dengan mereka. sobb..sobb...

saya tag:
-Liyanaa Lunia
-Lassie Gewdix
-Suryasu Adliah
-Mira Edora
-Ayeem Ayam




camne nak masuk contest ni? baca kat bawah ni ok?


1.okay macam biasa korang kena jadi follower si gadis bermata coklat!
2.letakkan banner contest kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog beliau
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100?
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


You Might Also Like

3 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S