O.K.B

7:25 am




hari ini terjaga dari tidur sebab dapat wakeup call. 
bangun terus tengok jam dan berkejar ke pintu.
yes, tepat sekali.
posmen datang beberapa minit selepas itu.
doa dalam hati, dia berhenti kat gate.
yes, tepat lagi.
ada tiga surat untuk aku.
dua keping sampul biasa yang buat aku senyum.
dan satu sampul pos ekspress dari budak sakit dot com.
ada apa? 
tu kat atas tu tak nampak?

itu hasil addicted nya aku bersama blog dan twitter.
maceh nuffnang, maceh churpchurp.
cek pertama dari blog dan cek kedua dari twitter.
nak buat camne, aku aktif lagi tweet dari blogging.
blog tu pun banyak sebab kes nabil cium uqasha hari tu.
dan sebab BE hampir dua puluh dalam tiga hingga empat bulan.
apa benda dua ketul tu pulak?








ini contoh-contoh karya budak sakit dot com. 
eh bukan budaksakit.com tau!
sickchild72.com atau ribbontales.blogspot.com
sangat malas aku nak backlink.
pandai korang la nak cari belog budak sakit ni.
semuanya handmade. 
boleh lah order ikut apa korang nak.
huruf apa ke, design camne ke.
harga bergantung pada apa korang nak.
beli lah dengan budak sakit!
sah ratu berak ni kena bagi gaji kat aku.
promosi free ni makcik!
semua ni aku beli sebab nak bagi gift kat kawan.
ada yang dah bawak balik austria lagi.
korang tak minat ke?



aku period pain ni. 
okthxbai!







p/s: selamat menjadi laki orang kepada Normala, untuk Azlan (Azlan & The Typewriter). Tahniah! Gambar boleh dilihat di: SINI







You Might Also Like

8 comments

  1. waahh...leh la belanja i kan...byk dh tu check..cepat2 cash kan..hehe...i x brani la nak cash out nuff..tiap kali nak klik cash out, mst tak jadi...aissshh

    ReplyDelete
  2. belikan aku satu~

    kata suami isteri~

    =p

    ReplyDelete
  3. chek sratus lebey tuuuuuu..
    leh la blanje aduka key-ep-si..
    =P

    ReplyDelete
  4. i do love cute stuff. .klu murah i akn order la dr bdak sakit haha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S