[Charity] Pet House For SALE

1:46 am




siapa ada bela haiwan peliharaan di rumah? ada? comel kan pet house kat atas ni? so cute and creative. aku takde pet lah sebab bila ada pet semua kiok. aku kan ganas. siapa yang ada pet boleh la beli pet house ni. handmade dan pet house ni dibuat menggunakan kayu. so pet house takkan berkarat dan sentiasa sejuk. ada jugak bird house dan tabung kecik yang diperbuat dari kayu. siapa kata ada pet house kayu tu pelik? takde peliknya sebab kat luar negara aku rasa ramai je ada pet house kayu. siap macam rumah lagi kan? kalau pet house kayu ni haiwan peliharaan akan rasa macam ada rumah sendiri. diorang pun nak feeling-feeling macam manusia jugak. jom kita tengok pet house lain:









harga semua ni dalam RM60 - RM280 macam tu.
bergantung pada saiz pet house.
sebarang info boleh hubungi Sis Suzzana kat Facebooknya: KLIK SINI.




sebenarnya, ini entry kebajikan. sekeras-keras hati batu ni, aku baik hati tau! pernah baca entry ni? ok, ini entry special untuk adik sheila sabrina. dah tujuh tahun si comel ni. latest aku tengok dia last week, dah makin besar dia. so comel. i love her and i'm still concern about her. alhamdulillah, dia tak nangis-nangis dah bila jumpa aku. hehehe... but she's still sick and hati menangis kalau aku tengok dia. apa yang termampu, aku tolong. ini je la yang aku mampu kan? ♥

You Might Also Like

3 comments

  1. comel gile ah.
    hurm.
    apa2pon, kesian tgk adik tu.
    ya Allah.

    ReplyDelete
  2. bagusnye buat charity ni~harap dapat pulangan y baik untuk bantu mereka y istimewa~

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S