game oh game!

9:30 am




kegilaan ramai bukan? siapa tak kenal burung merah ni. aku rasa burung biru (baca: twitter) semakin dilupakan. semua dah start mengadap burung merah kemarahan melampau ni. amboi, marah beul dia kan? korang pernah main game ni? aku baru je start main. tak ketagih lagi lah. tapi rakan-rakan semua dah ketagihan angry birds macam ketagihan ganja aku rasa. perghhh dasat penangan burung merah garang ni. korang tak nak try ke?

FREE download angry birds full version + crack







selain angry birds, aku ada juga download Youda Safari. ini pun baru sikit aku main. biasalah, aku bukan addict dengan game sangat. ketagihan tak tegar sebab aku tidak pernah curang dengan burung biru aku. not bad lah game ni. memang lah kebudak-budakkan sedikit. tapi ok lah untuk menghilang kan bosan. interface dia macam comel untuk kita main. korang tak nak try ke?

FREE download youda safari full version + crack




ENJOICE!


You Might Also Like

6 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S