Kotex - I Know Movement

11:28 pm


First of all, aku tengah happy sebab menang giveaway 2 helai t-shirt Red Ribbon Boutique, Victoria Secret Body Mist, 3 pairs daily contact lens from Acuvue, Kotex pantiliners lah apa semua hadiah aku bolot last week and this week. maceh semua. hati memang riang ria. but entry ni aku nak citer experience aku yang macam nak mati baru lepas casting tadi. eh eh casting?





mula cerita nya begini, aku tak tahu mana datang link Kotex ni tapi aku terjumpa somewhere lah kot? ini cerita bulan-bulan lepas rasanya. untuk contest ni aku kena design pad dari balnk white kosong jadi sesuatu yang comel. maka terhasil lah pad pinky yang comel serabut comot aku design tu. klik gambar untuk pembesaran ok? comel tak? penat dan tekanan aku buat tu ok.






selepas sebulan kot? aku pun tak sure. dapat email. cuba baca apa dia tulis. new faces of kotex i know movement? masa ni aku dah nebes habis baca email. ni sebenarnya kesinambungan contest-contest kotex yg ada. dah tetibe kan? aku pun try je lah nasib. hantar detail, hantar apa yang dia nak semua tu. buat-buat comel hantar gambar pergi Teluk Batik hari tu. bukan nak menang US$200 tu pun tapi sebab for fun. aku kan suka masuk mende merepek semua ni. hah, yang short essay dia suruh buat tu, aku buat lah dalam masa beberapa minit berfikir maka terhasil lah ayat ini:

"Frankly said, i don't know anything about my body and not too confident about it until all my puzzled questions been answered by I Know Movement. Through the I Know Movement, i have learnt about my body knowledge and gain something new and beneficial for example, knowledge about vagina, vulva, hymen and anything about inner sex organs that i didn't know before. I also know how to take care of my body more than before, and how pads and pantiliners can make my vaginal more clean and fresh everyday! What is facts and myths that puzzled me before also being answered. Learning something from I Know Movement makes me more confident each day and I can makes smarter choice in my life now! Learn the truths really change my life. "


kepas tu kan, tetibe beberapa hari lepas aku menerima email balasan dari minah salleh nama Kamila. so comel nama dia. eh eh apa email tu tulis? nah baca separuh:



Dear Syahirah Sabri,

My name is Kamila. I am the casting director for the new 
KOTEX 'I KnowMovement' campaign.

I'm happy to inform you that we loved your submission and you're now being
considered for a role in our new campaign.

For this reason, before choosing the final lucky girls, we'd love the
chance to get to know you a bit better, as well as introducing you to our
director and checking if all the data we've received from you is correct,
so that we don't have any problems in contacting you later on.


and bla bla bla... takkan aku nak copy paste semua kan. maka short conversation with the director dan casting session telah berlaku sebentar tadi. 




fuh kau tahu apa aku rasa? nebes nak mati! 30 minit like hell. director tu mat salleh and of course lah berbelit lidah aku speaking dengan dia kan? nampak lidah tu? berbelit dah. btw, rambut aku ori. bukan kaler-kaler ok? ahaks! aku nebes sebab aku bukan pelakon yang hebat. duduk depan cam terus aku blur. dia suruh aku act macam aku tengah cakap kat kawan aku, and tnjukkan barang yg ada pada aku masa tu kat kawan aku. konon baru lepas beli benda tu. and apa kau expect? dah lah aku baru dapat sample kotex. haruslah aku berlakon tak tahu malu depan director kacak itu dengan kotex di tangan. boleh pulak director tu gelak kan aku? cis cis. malu hokay. muka konpiden berlakon, dalam hati mau nanges campur tergelak sama. hahaha. nice one! experience yang bagus tapi berlakon bukan minat aku. maceh. 

p/s: seminggu lagi keluar result and aku tak konpem pun aku boleh dapat. hakhakhak!

You Might Also Like

6 comments

  1. wah wah,semoga berjaya!! nice one babe :P

    ReplyDelete
  2. rambut ko blonde eh...

    ReplyDelete
  3. syazy; thanxx

    mael; rambut ori hahaha

    ReplyDelete
  4. wah3...dasat eh..hihi gud luck! =)

    ReplyDelete
  5. erk. smpi cmni skali kontes pon ade ea. hihi. gudluck

    ReplyDelete
  6. eh jdi rekaan u terpilih la..kan :)..sbb samer la rekaan u dgn kotex yg bru nier..tahniah

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S