JINKAMEN Giveaway

8:47 am




Jinkamen telah melancarkan giveaway pertama beliau di blognya. dan GA ini terdapat satu soalan mudah;
"Apakah gadjet kesayangan anda & kenapa?"
maka saya ingin mencuba nasib menyertai GA pertama Jinkamen. 





HP Mini 210 yang dapat percuma dari TM sebab subscribe UniPack di rumah. harus lah sayang bukan? walaupun HP Mini ni di antara beberapa laptop yang ada di rumah tapi boleh dijadikan kesayangan juga. kalau tak sayang, takkan nak dilambung-lambung pulak kan? baby cinonit ini hanya digunakan untuk check Facebook, dan bermain game. kecik, tapi sayang. dan antara gadget terbaru di rumah.

saya mengetag 3 rakan saya:

-Lassie
-Dauspozi
-Ayeem

You Might Also Like

2 comments

  1. imz pun syg netbook hp yg diberi kerajaan ni...hehe

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S