Dani Shay and Justin Bieber are twins?

6:11 am







Siapa Dani Shay? muka dah macam Justin Bieber. kembar terpisah? lain mak sama bapak? ke sama mak lain bapak? eh mengarut. kenapa muka dia sama. siapa dia ni? retis jugak ke? pandai main gitar jugak? boleh ke dia menyanyi?

Dani Shay, 22 tahun adalah seorang budak perempuan yang seiras dengan Justin Bieber. siapa tiru siapa? menurut kata Dani Shay, gaya potongan rambut beliau sudah bertahun-tahun lamanya dan tidak meniru Justin Bieber. Dani juga mengenali siapa itu Justin Bieber hanya beberapa bulan selepas semua orang menegurnya yang menyerupai Justin Beiber. Dani ni lesbian, so mungkin dia tak berapa ambil tahu kot pasal Justin Bieber macam orang lain? takde lah duk tergila-gila sangat. tapi ternyata, gaya rambut, senyum dan suara iras seperti Justin Bieber. cuba lihat video-video di bawah ini, sama tak?

"Love The Way You Lie" (Eminem Cover) By: Dani Shay




"What The Hell" (Baby - Justin Bieber Parody) By: Dani Shay



Dani Shay: About Me & Justin Bieber



Dani Shay - "Holding On" - (Official Music Video)




tengok? dia dah ada official music video lagi. gila semartttt.... siapa Dani Shay? Dani Shay dari Orlando, Florida, United States. dan kat mana voleh dengar lagu-lagu Dani Shay? lihat detail dibawah:

Myspace Dani Shay
Facebook Dani Shay
Youtube Dani Shay

ENJOICE!

p/s: ieyra.com sedang mengalami proses pertukaran template. dah 3 tahun tak bertukar baju blog ni. masih ada yang huduh di mata tu maksudnya tak siap la tu. aku baru buat malam tadi ni. pening muntah tengok code. slow-slow aku tukar ok? hope korang suka. :)



contestDH2

You Might Also Like

6 comments

  1. kalau jadi perempuan cantik kot.
    T.T

    *xsedap pun suara*

    ReplyDelete
  2. macam tak caya pulak.! ke penyamaran ni.?

    ReplyDelete
  3. aku tetap sokong rebecca black!!!!!

    ReplyDelete
  4. Dany shay digilai ramai perempuan jugak ^_^
    Oho template baru ini lebih smart ieyra,nmpk dewasa.ops :)

    ReplyDelete
  5. aku tak mahu memuji... aku lebih suka klik iklan hehe ~Neyra, cuba teka sapa?

    ReplyDelete
  6. like suck dude.
    STUPID.
    dah perempuan, nak tukar jantina.

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S