Give Away Pertama MiraEdora

4:35 am




ini Mira Edora. bukan Eira Syaziera pelakon tu. muka sama, orang lain-lain. siapa Mira Edora? gadis blogger comel yang tidak pernah aku jumpa. ok, Mira buat Giveaway. ada beberapa minit sebelum aku ke kelas. so, aku nak join la kejap kan. klik sini untuk join: JOIN JOIN



first impression tentang Mira... errr kita dah kenal bertahun-tahun dah kan sayang? Mira ini antara blogger terawal yang aku kenal dalam dunia blogging. tapi sampai sekarang tidak pernah ketemu. itu sedih. tapi bagi aku, dia comel. ini bukan bodek nak menang sebab pemenang pun pilih guna random. hehehe.... baik, comel, dan macam-macam lagi. tidak pernah malas blogging cuma suatu ketika dulu slow sikit, now naik balik dengan blog yang pinky gitu. and aku suka cakap muka dia sama macam Eira Syaziera pelakon tu. cer korang tgk lama-lama. sama kan? first impression pasal blog dia, dulu aku suka blog dia sebab entry-entry dia kot? lepas tu backgriund hitam pink yang simple and nice dulu buat aku suka blog dia. eh sekarang pun suka tau, ada header comel gitu. 

dengan ini, saya menge-tag 3 orang kawan saya:

Lassie


ok, JUM KE KELAS! yosh!

p/s: saya menang GA tadi. harap-harap yg ni pun bertuah :p



contestDH2





You Might Also Like

1 comments

  1. thanks sayang! :D yee mmg lame dah kenal. i start pon kenal u kot. :) nnt ade masa kte ketemu yee :D

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S