Gathering Blogger Perak

9:53 am




PERHATIAN untuk blogger-blogger Perak, Ahad ini bersamaan dengan 10 April 2011, akan diadakan Gathering Blogger Perak anjuran Group Blogger Perak di Taman Rekreasi Gunung Lang, Jalan Kuala Kangsar, Ipoh. So, sesiapa yang ada di sekitar Perak hujung minggu ni, meh la join!

Tentatif Gathering Blogger Perak:

Tarikh: 10 April 2011 (Ahad)
Jam: 10.30 am - 3.00pm
Tempat: Taman Rekreasi Gunung Lang, Ipoh 

10.30 - 11.00 : Berkumpul
11.00 - 11.15 : Seberang tasik ke Gunung Lang
11.15 - 12.00 : Ice-breaking
12.00 - 12.30 : Rehat, makan.
12.30 - 1.30 : GAME: Truth or Dare
1.30 - 2.40 : Ronda-ronda kawasan Gunung Lang, Tangkap gambar & Vlog
2.40 - 3.00 : Seberang tasik & bersurai

info tambahan: Group Blogger Perak

baiklah, mari kita layan gambar-gambar di Gunung Lang. Gunung Lang ni uncle aku kata memang cantik tempatnya. sesuai untuk lepak-lepak atau beriadah dengan family or kawan-kawan. Gambar hasil dari Google...










Cantik kan? Subhanallah....ciptaan Tuhan. by the way, aku tak sure nak pergi ke tak. aku dari Tronoh. takde transport. takkan nak menapak dari Tronoh ke Ipoh kan? lama dah nak pergi ke Gunung Lang. teringin sangat. hari tu uncle ajak pergi tapi still tak de masa lagi dia nak bawak. kalau pergi dengan kawan-kawan kan best? =.=





contestDH2

You Might Also Like

11 comments

  1. Hari tu penah je pegi.. tapi x secantik niew?? dah di upgrade kan kew ekk??? waaahh!!!! bile punye ic ni? :P

    ReplyDelete
  2. Ini, harus pegi nih.. ekekeke. xD

    ReplyDelete
  3. geng2 otai je la yg pegi. kami yg picisan lepak kat bilik jer

    ReplyDelete
  4. Saya pun tak sure nak pegi ke tak. Sebab saya dari Kuching wakakaka..

    ReplyDelete
  5. saya tak gi. sebab tak pemes. penyu tak pemes.

    ReplyDelete
  6. oho..ni blog eyra rupanya..hehe..dasat Alexa ngan PR...pergh..mcm blog Fynn..:D go and keep it up..moga dapat top 10 most femes blogger...:D

    ReplyDelete
  7. tak dapat pegi gak!!! manjung ke ipoh tak jauh tapi nak menapak sorang2 tu tak mungkin lah :(

    ReplyDelete
  8. baru je nk puji ko pandai amik gmbar...kansel2

    ReplyDelete
  9. aku yg duk ipoh nih hah xpernah g gunung lang tuh~padahal slalu je lalu~hahaha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S