Gathering Blogger Perak di Gunung Lang

2:05 am



Ahad lepas bersamaan dengan 10 April 2011, Group Blogger Perak telah menganjurkan satu Gathering untuk semua blogger berasal dari Perak, atau pun bermastautin di Perak, atau belajar di Perak, atau sesaje nak melepak di Perak pada hari tersebut. serius, yang belum join group Blogger Perak pun ada sekali masa gathering semalam.






Gathering diadakan di Taman Rekreasi Gunung Lang, Ipoh. kami sampai kira-kira pukul 10 pagi (takde ler tepat-tepat pun) berpandukan peta harta karun yang Muje si blogger hebat tolong lukiskan. Muje tak pergi pun gathering. aku saspek, dia sibuk dating lah semalam. dari UTP cuma aku, Pisyek bukan anak Kumar, Admiral Hafiz retis Remaja, Adib si comel lote, Jackie foreigner tak pernah jumpa aiskrim roti, Hafis driver kereta lembu dan seorang lagi blogger dari KPM Seri Iskandar, Qusya Maripossa!




apa-apa pun beribu gambar telah diambil sebab kami memang camwhore lepas tu eksaited dapat keluar dari UTP kan? semalam balik, aku pengsan terus sebab lepas balik dari Gunung Lang, aku tidur terus pukul 8 malam walaupun hanya Taman Rekreasi Gunung Lang, tapi kepenatan aku tahap gaban macam aku mendaki gunung je semalam. and, aku paling lambat update entry ni, dan aku malas nak tepek banyak gambar, malas nak tulis semua link yang hadir gathering semalam tapi adalah nak dekat 30 blogger jugak yang datang gathering semalam. tempat tu sangat cantik! tetapi sayangnya, kami tak cukup masa nak round semua tempat. korang tahu tak burung unta semalam memanggil-manggil aku? tapi malangnya, aku hanya jumpa burung pisyek. eh eh...jum layan gambar!











YES! aku berjaya update akhirnya. sorry lah tak update beriye sangat. tayang gambar je lah yer. aku tengah rushing sebab assignment bertimbun, project semua tak siap lagi, nak study untuk test lagi, study untuk exam lagi. eh banyaknya alasan! okbai! sayang semua ketat-ketat. ♥






contestDH2




You Might Also Like

14 comments

  1. erkk..! syg ketat2? nt xleh bernafas..hahaha

    ReplyDelete
  2. peeerrgghhhh...muka comel aku masuk ieyra.com kotttt....

    ReplyDelete
  3. Ces Muje, aku dah agak dah dia buat apa semalam. Patut ah tak join.. :P

    Ko jumpe burung Pisyek, Ieyra? Kaler ape dow? Hahaha... xD

    Entri terkini: Gathering Blogger Perak

    ReplyDelete
  4. perghhh muka aku pon byk masok kat ieyra.com hohoho.. best2 nnt gath lagi k..

    sy adib

    ReplyDelete
  5. jangan jeles nadia.

    fakhrul; nak peluk meh ketat2 hahah

    hafis mmg comel :p

    pisyek; kaler pink! hahahahahahha

    joe; banyak typo tu ko je tak sedar. hahahaha pukul pn jd pulul

    admiral hafiz; ngeeeee sakit2 bdn ni tp rajinkan diri

    ReplyDelete
  6. HAHA..that so weird makan aiscream wif roti.......... hahaha

    ReplyDelete
  7. adired; HAHAHA. jackie; rumet aku pn sama jak mcm kau

    ReplyDelete
  8. tau la penyu tak gi gath. jeles aa tgok korang. isk isk..

    ReplyDelete
  9. seronoknya dia gathering..
    tapi saya tak berkesempatan nak lepak dgn blogger-blogger lain

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S