nak hadiah tapi birthday lambat lagi?

11:04 pm


nak hadiah? tapi birthday dah lepas? atau birthday lambat lagi? no worries. korang boleh try ni kalau nak hadiah masyuk masyuk gitu. tak salah mencuba dari tak buat apa-apa kan?

so, apa yang korang idam-idamkan selama ni? Macbook Air? iPhone? iPad? Lomo Camera? DSLR? nak shopping sampai puas kat ZARA? atau nak minum sampai kembung kat Starbuck? macam-macam ada. Says.my menyambut birthday mereka yang ketiga. dan mereka punya birthday, tapi korang yg dapat hadiah. macam mana tu? senang je!




korang kena pilih 5 grand prize dan 5 consolation prize yang korang idam-idamkan. lepastu submit! tapi sebelum submit, kena sign in guna Facebook korang. setiap hari selama 30 hari, says.my akan buat lucky draw pada pukul 6pm! setiap hari ok? so banyak chance nak menang kan? sekarang ni pun ada 21 hari je lagi yang tinggal untuk korang menang hadiah lucky draw ni!

so, apa tunggu lagi? tak salah cuba. takde usaha, takde la menang apa-apa. impian tinggal angan-angan je nanti. so, kalau nak join lucky draw ni, cepat-cepat tekan SINI atau pun boleh tekan terus banner kaler biru kat sidebar! We're gonna party like it's your birthday!








contestDH2


You Might Also Like

2 comments

  1. macam best plak...hehhe hehhe

    btw, ingat saya lagi tak? hehhe hehhe

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S