(Gambar) Siapa tunang Ashraf Muslim?

5:21 am



semua orang sibuk cari siapa Noor Dayana bakal tunang Ashraf Muslim. ramai gadis kecewa gitu. aku bukan stalker. atau peminat yang tegar. (ayat cover tapi kecewa) tapi sebab Ashraf Muslim tu kacak sangat dan sedap mata memandang, aku pun google lah jugak. HAHAHA. sebab kawan aku pulak kata, ni member dia. tetibe aku jadi stalker. takpe, sekali sekala. ini lah Noor Dayana, final year Medic Student di Malacca/Mannipal University. meh tengok semua gambar yang ada.







ok, letak sikit udah.. Sis Dayana, pinjam gambar tau! eh konpem ke ini bakal tunang Ashraf Muslim? korang tunggu lah 23 April nanti ye. (saje kasi saspen). untuk mulut jahat cakap Sis Dayana ni tak comel ke apa, jahat tau korang! manis je dia senyum tu. hati comel tu yang penting. alhamdulillah, doakan yang terbaik untuk Ashraf Muslim. Tahniah kamu berdua. Sis Dayana ni pun datang dari keluarga yang baik-baik dan pandai belaka. respect ah tengok siblings dia belajar tinggi-tinggi! (tetibe semangat nak belajar). ok tutup gossip, jum layan buku-buku untuk study :))

credit: Gallery dan Facebook



***********************************************

Ini dia gambar Majlis Pertunangan Pelakon Ashraf Muslim dan Noor Dayana yang telah berlangsung pada jam 9.25 pagi 23 April 2011 yang lalu. Cantik dan ayunya tunang Ashraf Muslim. Sedap mata memandang kan? eh, betul kan gambar atas semua dalam entry ni gambar tunang Ashraf Muslim? aku dah kata dah...

credit: Budiey.com



contestDH2


You Might Also Like

14 comments

  1. ehem2..ada kah tuan empunya blog ni amat menggilai Ashraf Muslim?hahaha

    ReplyDelete
  2. dah jadi orang punya dah. artis tu.. :)

    ReplyDelete
  3. Bertuah dapat Ashraf Muslim...dahla hansem...baik pula tu...

    ReplyDelete
  4. ha ah..manis jer...kalu betul tahniah..nsb akak ni dah kawen..kalu x rs frust gak..ohh ustaz amirul...hehe..dpt ustaz azarin pun jadi la..hehe

    ReplyDelete
  5. manis kan dia. tahniah kerana dia telah menakluki hati jejaka idaman semelaya..hehe :D

    ReplyDelete
  6. Manis jer, sedap mata memandang.. Kira sesuailah dengan Ashraf Muslim tuh.. Smeoga berbahagia sampai ke jinjang pelamin...

    PojiePooh; Hanya Satu...

    ReplyDelete
  7. http://wanwidget.com
    wah, yang ni ka, mesti yg lain jeles, hahaha

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..manis jer..dyana ni.sedap mate memandang...xpela yang penting budi bahasa pekerti yang baek..insyaAllah..tahniah dyana n asraf..:)...

    ReplyDelete
  9. nampaknya ramai gadis2 kecewa..hehehe..mcm pompuan budak kos aku..hehe

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S