Sambut Raya Kaw-Kaw bersama Domino's Pizza!

9:26 pm


Assalamualaikum, macam mana raya semua orang? Saya punya busy teruk, travel story sebelum puasa, cerita iftar, sampai lah dah habis raya pun belum sempat update entry blog ni. Tapi, ni nak cerita last weekm, sempat lah jugak sambut raya kaw-kaw punya sambut dengan Domino's Pizza ni hah kat Seksyen 14, Petaling Jaya. Dekat je dengan rumah so terus berlari ke sana untuk makan pizza! Cheat day sekali sekala lupakan diet apa salahnya kan? Boring lah makan rendang je. haha! 


 
  




So sempena menyambut hari raya bersama rakan-rakan baru ni, kami melantak beberapa pan pizza dari Domino's Pizza, starter meals, dan juga macam-macam lah penuh meja kami. Eh kenapa banyak ni makan? Tak mahal ke beli banyak macam ni? Haaaa...

Sempena menyambut hari raya baru-baru ni, Domino's Pizza memperkenalkan promosi Raya Kaw-Kaw untuk semua pelanggan mereka menikmati penjimatan terunggul yang sangat berbaloi! Dengan setiap pembelian any 2 Pizza Deals, pelanggan Domino's Pizza boleh add on 1 regular pizza dengan harga RM15 atau 2 regular pizza RM25 atau 3 regular pizza RM35! Fuh, lagi banyak add on, lagi jimat? Wahhhh heaven betul buat open house makan pizza je lagi jimat dari beli bahan buat lontong, rendang, ketupat, lemang, sambal goreng jawa macam ni. Lagi best, kalau order online, dapat pulak air Tropicana Frutz 330ml! Gila jimat beli pizza, dapat air pulak? Lepastu kalau order online semua hujung jari je tekan keyboard tak payah bazir minyak kereta dan tenaga untuk keluar rumah.

 

Raya dah habis, nak sambut Raya Kaw-Kaw bersama Domino's Pizza macam mana? Jangan risau, gerenti open house masih berleluasa atleast sampai minggu depan maka Domino's Pizza buat promosi ini sehingga 14 Ogos 2016, di kesemua 163 outlet Domino's Pizza di seluruh negara! Korang boleh order online di www.dominos.com.my, take away atau dine-in ikut suka hati. Semua orang layak dapat promosi ni! Jom kita raya makan Domino's Pizza!

You Might Also Like

1 comments

  1. adehhh...huduhnya muka teman..macam lapar bebenor

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S