bz bz bz.

12:58 pm

bz bz bz. yeah i'll so so bz afta dis. going back to college! gosh! ta pwas lagi cuty larh! i nid more holiday. dah 2 bulan cuty pun ta cukup2.. haha..

anyway ptg td aku bertemu dengan faiz. jumpe jugak kita ye. cian ko pnat br blik dt KT pon sanggup jumpa aku. terharu plak. tembam dah ko ek? haha. (aku pun tembam tp tetap cute okayhh??) apesal lah nazib takde. kalu ade mesty best. ish si nazib tuh main game jewk ta abeh2. ajak jumpa pon susah. back to the story.. aku sudah lama ta jumpa faiz. sejak amek result SPM dulu rasanya. haha. ni lah kawan aku dr form 1 di smart. geng esei sejarah and geng rekacipta (mcm naqie ckp larh..) haha. rindu kenangan itu semua. now semua da berubah. hurm.. btw, good luck to faiz. mesty ko berdebar2 tunggu result. kalau gi canada tu jgn lupa aku di sini ya? belaja2 rajin2. haha. alamak! lupa amek gmbr plak da. haha...

masalah air. aku pon ta paham lah JBA ni makan gaji buta ke ape? dah 4 hari air takde neh. aku n jiran2 ku sgt tertekan dgn masalah ini. dah buat aduan pon sekor pon tak dtg2. bile paip mahu dibaiki? aku tgk dah mcm air terjun dah air tu turun bukit. pas ni kalu stress leh ah tgk air terjun. ana ckp lah. tp aku rasa lg tertekan ade lah. susah betul takde air neh!

EURO? ouh germany vs spain. aku sokong dua2. tp aku lagi ske ref yg ensem tuh. (sorry sayang..haha..) sambil blogging + chatting + sms with sayang... aku, ayah, angah and syamil memekak di ruang tamu. go go spain! and finally, spain menang jugak. haha. sorry sayang. germany kalah! yeah yeah~

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S