Spec baru + Kasut baru + Kenangan lalu

8:46 am

14 JUN 2008

Photobucket


Apa yang terjadi ya? Ouh. Aku memiliki kaca mata baru! Haha. Spec hitam pink yg berharga RM199 ini dibeli di focus point. Di mana? ECM a.k.a east coast mall! Haha. Aku sgt sayang spek ini! Hehehe… dan aku juga membeli kasut baru!! Beli kat Vern. Rm29.90 aje. Aku kan pantang tgk SALES!!

Photobucket

Spec baru kuwh.

Photobucket

Kasut baru kuwh.

oh ya! Di ECM aku jumpa classmate2 lama. Aca, naqi, amirul, errr….sapa lg ye? Terlalu ramai sampai lupa. Haha. Kangen banget sama mereka! (Woit nazib..bila ko nak balik?? Ko je yg tak balik2 cuti lg…haha..) aku teringat kenangan lalu bila naqi bertnya, “bila geng rekacipta carnival KRK nak berkumpul semula??” oh naqi! Kamu masih ingat ya geng kita dulu di sekolah? Carnival KRK di pekan itu kita wat projek apa ya? Walaupun kalah….memori di pekan, pahang itu masih ku ingat larh! Oh dimana faiz? Katanya sudah mahu fly ke Canada. Geng menulis esei sejarah aku tuwh. Rindunya pada kamu semua. Kalian ke mana. Menghilang tanpa khabar berita. Bila kita nak wat reunion neh?? (uit nazib..kalu nak tunggu ko ade anak 10 org…sempat lost contact tu kalu tak wat reunion skrg! Haha..) apa2 pun..kenangan di SMART memang dirindui. Oh memoriku!

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S