anda mahu tempah kek dan kuih raya?

10:27 pm

hah kan dah cakap mood raya semakin menjadi-jadi.
blog neyra sudah jadi gedung beli-belah neyra sempena raya.
oke, jangan lupa tentang shawl yang dijual sebelum ini.
takpe, kita tengok pulak kek dan kuih raya oke?
tapi ampun maaf la gambar nya takde pulak setakat entry ini di publish.
saya tolong promote je.
sebarang pertanyaan harga boleh YM saya di [email protected]

;)


Kek Lapis Betawi 8" x 8" (2kg)

Kek Lapis Masam Manis 8" x 8" (2kg)

Ice Cream Chocolate Cookies (100 pcs)

Rempeyek (1kg)

Karipap Mini (100 pcs)

Kerepek Ubi Pedas (1 kg)

Kerepek Ubi Biasa (1kg)

Kerepek Pisang Tanduk (1kg)

Chipdots Cookies (50 pcs)

Sugee (80 pcs)

Tart Nenas (50 pcs)

Chocochip and Cashewcrunch Cookies (50 pcs)

Oatmeal Cookies (60 pcs)


DUE DATE ORDER: 5 september


oh yer, sesiapa mahu beli pin kartun comel?
sila merajinkan diri ke blog ini:

You Might Also Like

5 comments

  1. hehehe...
    thanks dear promote blog i...
    sedap nye kuih u...
    tgu dekat2 nak raya nnt
    klo ade duit lbh, i order eh

    ReplyDelete
  2. hahaha mana ade org order nk dekat2 raya.. :P tempah awal2 la nak buat ni ha

    ReplyDelete
  3. i tatao nm kuih yg i suka tu..cmna nk demand ney;)

    ReplyDelete
  4. hehe..i suka bli kueh last minit..kuikuikui...kdg2 mlm raya br i n fmly g cari kuih

    wahaha..nuffnang dia dh besar la..dl xde..kihkihkih

    ReplyDelete
  5. eny; jgn nak ngde mntak pelik2. ahha

    ein; nuffnang tu takde campaign pon. haha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S