nifsu syaaban + bila gedung beli belah aku nak bukak?

2:06 am

iklan:

Hari Nisfu Sya'aban akan tiba pada hari Rabu malam Khamis (sebaik saja masuk maghrib), 5hb August, 2009 (selepas magrib pada hari 14 Sya'aban 1430H)

Oleh itu, marilah kita sama-sama mengambil saat keemasan ini untuk menutup catatan amal ibadah kita kpd Allah dengan baik dan sempurna dan seterusnya berazam untuk memperbaiki diri kita untuk catatan yang baru.


oke, iklan je semata-mata sebentar tadi

=)

kembali kepada fokus utama kita disini. saya akan membuka gedung beli belah neyra kali ini atas permintaan ramai oleh penduduk twitterville dan regular customer saya. kali ini ada new stock for plain shawl dan dual color shawl.


PLAIN SHAWL

RM10 ONLY


Photobucket

Photobucket


Photobucket

juga terdapat dalam colors yang lain.

boleh pre-order apa-apa colors pun.

cth: biru, kelabu, pink, oren, cokelat dan lain-lain

=)


Photobucket


DUAL COLOR SHAWL

RM15 ONLY


Photobucket
Photobucket


hanya available those colors only setakat ini.

anda berminat? order secepat mungkin!

untuk jenis tudung yang lain,

anda juga boleh click sini: emyjbazaar

sebarang order boleh dilakukan melalui saya.


Photobucket

iklan:

berminat dengan chocolate import?

daim, mars, snickers, toblerone, ferrero rocher, nutella, milkaway, bounty, jelly beans, toggi.

juga boleh diorder melalui saya

=)

link: chocolates neyra





You Might Also Like

15 comments

  1. hahah biru mcm tuh ker? or u bleyh bkk www.emyjbazaar.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. i nak order gak..tp tgk budget mcm mana dl ye..coz nak bli tee 2 gak..klo bli i nak bli suma warna utk plain shawl 2...shawl 2 sentiasa ade kan..anytime kan boleh order..hehe

    ReplyDelete
  3. yupp. anytyme sygg. bile2 boleh order. =) sbb every week i amek stock for plain shawl. seme nak jd mcm yuna kott. haha

    ReplyDelete
  4. tayang...
    waner baby blue der?
    xpon waner pink?

    rasa2 cam nk bli 5 keping plain shawl niyh...

    ReplyDelete
  5. hahha
    beli bnyak2
    plain shawl ni baby blue ala2 turqoise tuh ade la...
    sue br beli sehelai sbb tuh aku tak ltk dlm ni.. hehehe
    pink ade..

    ReplyDelete
  6. terasa seperti mau order 2 helai..hitam n putih..lalala..tp terasa seperti nak order utk baju raya..huhu...

    ReplyDelete
  7. ade kaler pink, purple, merah, biru, hjau...lalalala..sbb 2 la i kata nnt i nak order suma kaler yg ade..hahaha..biar senang nak match kan dgn suma bj 2..lalaalala

    ReplyDelete
  8. hahahhaha banyaknya baju raya! bagos2 beli semua. hahaha. support PR pink sket

    ReplyDelete
  9. hahaha..tiap2 tahun wat bj tp jarang pkai..simpan je bj 2..klo i order, mcm mana nak byr n bila leh dpt..rasa mcm nak hitam n putih dl la

    ReplyDelete
  10. bank in kat i...i pos la. hehe. ke u nak jmpa i? haha i duduk mana ek?

    ReplyDelete
  11. nak jumpa susah ckit la..daddy i 2 bukannye bg kuar sgt..i duk kat klang..klo i kat bangi, leh gak jumpa u..klo i bli 2helai, total suma skali kena byr kat u bp??

    ReplyDelete
  12. dear...
    i nak bli shawl u ni
    sila ym dgn is utk deal yerr
    lalalala
    saje nak bg u duit raya
    hahaha

    ReplyDelete
  13. hahaha u nak beli kaler ape? soryy lama ta on9. something wrong with my berukband

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S