happy 21st birthday, eyra and khai.

1:25 pm

Photobucket

first of all, thanks saya ucapkan untuk semua yang wish happy birthday untuk saya di SMS, YM, Twitter, Myspace, Friendster, Tagged, and Facebook. thanks all! i love you guys. tanpa kamu semua, hidup ini tidak akan indah seperti ini. cewaaaah!

happy birthday juga untuk Jejaka Ini. moga kamu dipanjang kan umur dan sentiasa dilimpahi rezeki-Nya, wahai kembar kuh! terima kasih atas ucapan birthday untuk Gadis Ini di blog kamu. moga kamu sentiasa diberkati oleh-Nya.

happy birthday juga untuk kembar saya yang lain iaitu rakan sekolah saya, Azeyah Khiyon dan Safwan Ismail dan juga rakan Facebook saya, Wan Nuurulainza. moga kamu sentiasa diberkati oleh Allah, dan dipanjangkan umur.


Photobucket


thanks a lot too untuk dua makhluk di atas sebab mereka telah buat suprise terkejut untuk saya. tidak pernah kenal mereka kecuali di twitter, tapi sedaya upaya berusaha mencari ceruk hutan beranang untuk birthday saya. thanks for the orange juice and sate kajang! hahaha. korang memang best! but, next time jangan lah buat birthday girl terkontang-kanting sorang-sorang. kalau dah menghadap lappy, birthday girl pun dilupakan. teruks betul la kome ni! anyway, korang lah prince charming yang menang. siapa follow saya di twitter dan Facebook mesti tahu apa yang saya maksudkan dengan isu prince charming itu. thanks again to @anarmnetwork and @pge46!


and a lot of thanks too for my ex-boyfie a.k.a my bestie; mohd shaiful anuar. thanks a lot for the delicious nyummy steak and cheese at subway, and for the "setem" movie. thanks also sebab teman balik kuantan walaupun i know that kamu marah sangat bus tuh lambat 2 jam dan kita kehabisan battery handphone sehari suntuk! takpe, next time kita naek flight je terus macam kamu cakap. anyway, kamu tetap juga dihantar sampai depan rumah kan? delivery terus tuh. laen kali jangan banyak komen nak bebel kat birthday girl tau! lalalala. thanks darl!



Photobucket


whooopps! a special thanks too for abg zharif. ya allah, terharu gila lah bila received that photo from you. tersentuh hati jiwa raga betul lah! hahaha. thanks! thanks! thanks! nanti jumpa at kuantan, abg zharif belanja kek secret recipe pulak tau! hahahaha. naseb lah dapat adek yang suka pow ni. lalalala. thanks again!

and thanks too for all the birthday gift. tapi, semua birthday gift saya tak menghadap lagi. masih mengumpul semua birthday gift yang dapat, nanti saya belek setiap satu oke? sekarang, sedang bercuti dengan riang ria di bandar kuantan. see ya next time guys! =)



You Might Also Like

33 comments

  1. Slamat haRi jAdi~~
    Wish kat bLoG hanc tak sEbeARpa lA~ simple je tu~
    hope you hPPy alWys sis~

    diowang ke jadi prince charming sis~~

    hanc lum add sis fB lagi~
    nnti hanc AdD oK~~ ^.^

    ReplyDelete
  2. hanc;


    hahahahha. diorg lah prince charming yg menang malam tuh! superb giler datang tepat kol 12. HAHAHAHA

    oke, add la nanty

    ReplyDelete
  3. arkk.. bile masa pulak tuan hamba snap gambor beta? ini yg membuatkan beta murka ni.. wahahahha..

    ReplyDelete
  4. lah nak murka tak pasal2. ahhahaha. tu ah dinamakan candid . hahaha

    ReplyDelete
  5. pge46 poyo lah . masa jumpa i tak belanja pun ! T________________T

    ReplyDelete
  6. rara;

    hahahah dia sayang i lebeyh kot. hak3. dea ade citer dea jumpa u. hahahhaa

    ReplyDelete
  7. beshnya..
    dpt surprise..
    haha..
    hurm..
    u n miqdad da pape ek??
    ops!!
    soie...

    lalalalalala~~~~

    ^_~

    ReplyDelete
  8. this is for ayiee;

    ni alamat yg u mintak....hehehe


    Nor Azri Syahirah
    J-1-5 Pangsapuri Baiduri,
    PSN Tasek Kesuma,
    Bandar Tasek Kesuma,
    43700 Beranang,
    Selangor.


    =)

    sape2 yg nak pos hadiah jugak tuh leh ah pos. alamat dah ade. hahaha

    ReplyDelete
  9. hee...
    maceyh maceyh..
    :)
    nnt ayiee dah post bile dah dptkn adiah..
    ayie roger2 kat sini..:)

    ReplyDelete
  10. wah...nama i takda pun...wuuu

    ReplyDelete
  11. nama u dah muncul dlm entry KLCC> hahaha

    ReplyDelete
  12. @rara: u jeles ar tuh.. bukan taknak banje tp ramai sgt.. haha.. lagipon sickchild tu dia makan byk.. hahaha...

    @eyra: happy belated befday... i wish tepat kol 12 and sampai beberapa minit sblm kol 12... u tu yg lambat turun, sian anarm dok tunggu.. haha...

    Nor Azri Syahirah
    J-1-5 Pangsapuri Baiduri,
    PSN Tasek Kesuma,
    Bandar Tasek Kesuma,
    43700 Beranang,
    Selangor.

    mcm kenai aje blok J tuh.. wakaka... restoran kaler²... nanti turn u lak cari kami kat kajang! ehem² lupa lak nak kata, encik jerung perkasa nak jumpa u.. wakakakaa...

    ReplyDelete
  13. rara, si killvern u kuok2 u ngan sickchild ta habes2 di meja makan tau.

    weyh apesal lak anarm lama tnggu? ala kejap je kan? sbb semua penduduk twitterville ta bg u all culik i lg ah masa tuh. hahahaha padan mke.

    u engat jek la lampu kaler2 tuh .ala..i nak cr gne ape? gi kajang nek bus. haha. tnggu jaws bwk i lah dating. then cr u all. hahahahha. i dah tahu taman kajang utama kat ne. hak3.

    ReplyDelete
  14. siap bg alamat tu..

    Kill-Vearn:
    nanti turn die plak tunggu kita turun umah.. kite tweet lama2 skit pastu baru bersiap.. biar die tunggu kita plak.. wahahaha

    ReplyDelete
  15. anarm;

    alamat tuh utk ayiee. dea nak bg hadiah utk i dr spore. u all pnya hdiah mana? sate 5 cucuk je? hahaha. alamat uh snng bg korunk ta sesat lg da.

    cisssss.....nak tweet lama2 br trun? balas dendam ke hape

    ReplyDelete
  16. @anarm: yeah betol2 kita tweet lelama sambil mengkorek idong... pastu turun tangga dengan lemah gemalai.. then wat2 tak nampak dia.. haha...

    @eyra: lama tunggu u la.. hish! erm suh la si jaws tu bawak merc dia then dtg umah kami.. hahhaa...

    ReplyDelete
  17. @kill-vern: kita ni dah mcm tweet lak mlm ni kan? hahahaha. gile ape nak sopan2 turun tangga smbil korek idung? what the fish? hahahaha. ta sabar nak date ngan jaws. hak3

    ReplyDelete
  18. //gile kewl ur ex..
    //ur bf jugak...

    ReplyDelete
  19. iqa;

    my ex bf mmg kewl! he is my bestie now

    whhoops! *marah lak baby aku nih kang*

    ReplyDelete
  20. eyra !
    hepi belated burfdae
    hav a great life oke
    ;)

    ReplyDelete
  21. i terlepas entry ney babe..sory!!!

    i malas bukak blog..

    period..

    tade mood..haha..

    plus malas:)

    ReplyDelete
  22. hahah dah 30 komen . pnya ah lambat u eny!

    ReplyDelete
  23. woit..
    happy belated birthday...
    ish...
    sowi lambat wish..
    aku bz gler...
    opss..baru masuk keje niyh...

    ReplyDelete
  24. ko ni asek tak keje je nape? hahaha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S