Merdeka: iPhone 3Gs Untuk Dimenangi Dengan Exabytes

7:06 am



eh apa itu? iPhone 3Gs la..
berminat?
mahu menangi iPhone 3Gs seperti di atas?

oke oke.
sabar ya semua.




contest ni dari salah sebuah syarikat hostingdi Malaysia iaitu Exabytes.
apa korang kena buat?

mula-mula korang kena klik web ini ataupun klik pada banner di bahagian atas blog ini.
then korang kena daftarkan diri dan isi form yang disediakan dan jangan lupa isikan Referrer's Email dengan email saya [email protected]

INGAT!
jangan lupa isikan Referrer's Email di form itu dengan email saya: [email protected]


Ini adalah salah satu cara untuk memenangi iPhone 3Gs ini.
Seterusnya korang akan dapat email dari pihak Exabytes dan diberi satu link khas untuk next step.

Dalam link tersebut korang akan dapat coding khas untuk display banner macam dalam blog ini.


tak perlu susah-susah sebab korang hanya perlu copy dan paste coding tu dalam blog korang dan hasilnya akan anda dapat dilihat kemudiannya di dalam blog korang semua.

Then korang boleh jugak spend masa korang menjawab soalan kuiz dari Exabytes untuk menguji tahap ke-patriotik-an korang.
patriotik kah anda?

You Might Also Like

6 comments

  1. saya telah diperintah...
    dan akan menurut perintah...

    ngeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S