suet yi and bubbles.

11:17 am

SUET YI AND BUBBLES

[special entry]




untuk memulakan entri ini,
sila ambil mood dengan gambar di bawah:

Photobucket

adakah saya sedang addict terhadap hello kitty sehingga theme handphone juga sudah ditukar kepada theme comel itu?

today i went to bubbles at malay town, kuantan. whoooopppsss! apa saya melalut berbahasa inggeris ini? baiklah, ini adalah entry khas buat SUET YI dan kedainya, BUBBLES.

menaiki kereta ke sana, ibu saya membawa dengan perlahan-lahan. dalam hati berkata-kata, dimanakah kedai bubbles si suet yi ini? menjejak kaki ke malay town juga tidak pernah sebenarnya. oh! bila sudah nampak, menjerit seperti ini: "itu BUBBLES! dah jumpa!" fuhhh..nasib tidak terlepas. kecil molek betul kedainya. tapi, bila dah masuk...eh banyak nya hello kitty!! teruja sampai tahap gaban sudah.

Photobucket

first question bila masuk BUBBLES, earphone ada? oh sangat kecewa. hanya ada color hitam. saya mahu beli hitam dan pink tetapi sudah sold out. tetapi saya tetap juga beli dua earphone di BUBBLES seperti niat di hati. satu untuk saya, satu untuk rakan saya. mengapa saya perlukan earphone baru? lihat bawah:


Photobucket

lihat la keganasan yang sudah saya lakukan. fuhhh..sebab itu tergesa-gesa ke BUBBLES. eh suet yi, case earphone hitam i beli tuh dah retak teruk! nasib lah earphone elok. sebab dah last stock, i beli lah jugak. hehehe.

Photobucket

saya sempat juga beli hairband yang comel itu. oh suet yi, kenapa la kedai u banyak sangat barang-barang comel? kesuntukan masa untuk ber-shopping. tadi cari spec case juga sudah sold out. keyboard sticker yang comel juga sudah habis. sangat sedih. tapi saya sangat berminat dengan bag yang ada. mungkin lain kali. mungkin.

to suet yi;

i love BUBBLES. after this, i rasa i akan sentiasa pergi BUBBLES setiap kali i balik kuantan. terlalu banyak stuff i rasa nak beli kat sana. hehehe. anyway, keep it up. love BUBBLES and i will be your kipas susah mati forever.

:)



You Might Also Like

18 comments

  1. sbb taknak bg u beli. hehe. mmg bnyak HK je

    ReplyDelete
  2. huhu..sedih nye..puas dh i cari kdai garfield..tp x jumpa2 lg..kdai HK i tau mmg byk

    ReplyDelete
  3. nUc pg cAne t. .huAhUa~. . maO bOrOng cemUa. .. sis baYor An . . wikikik~

    ReplyDelete
  4. tgok hello kitty tringt rara..hehe...comei2...

    ReplyDelete
  5. ein; siannn u...sabar2. ehhehe

    mintang; ala..kat malay town je. mengadap cina town. sila pergi sndr. haha

    lisa; cute kan? i rasa mcm nak beli semua tp elaun ta masuk lg. haha

    Anonymous; sbb rara lg kipas susah mati HK. hehe

    ReplyDelete
  6. hiks..tuh lah pasal..ish.bila bday u ea?nnti i bleyh lah bg hadiah HK je ok.

    ReplyDelete
  7. haha. really? birthday i 3hb. br je lepas.

    ReplyDelete
  8. lah,baru lepas?

    ish..
    Nnti I bg present ea.
    Nnti plish email I bout ur address ok?

    Nway,HAPPY BELATED BIRTHDAY !!

    ReplyDelete
  9. hahhaha. amek kat sni je la address. i ade dah letak aritu kat blog:

    J-1-5 Pangsapuri Baiduri,
    PSN Tasek Kesuma,
    Bandar Tasek Kesuma,
    43700 Beranang
    Selangor

    ReplyDelete
  10. ehem . birthday i dah nak dekat , bagi hadiah cepat . eceh . gurau je .

    eh yang , comelnya . i tak pernah pergi bubbles kuantan , pergi bubbles temerloh je T_T u jumpa suet yi tak ? teehihi :') suet yi selalu ada kat temerloh kan ?

    ReplyDelete
  11. suet yi takde la yunk. tp ade aunty cina kat sana. her mom kot?

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S