The Best Comentor Contest!

9:01 am

The Best Commentator Contest!


al-maklum lah aku kan gila contest sekarang? time semangat nak update blog aku, tibe2 aku jumpa contest lagi. FYI, contest sebelum ni dalam blog cik puan jelita aplegadiz ni, aku pernah lah menang. hadiah sangat lah lumayan. enjoy aku sehari suntuk. hahahaha. maka, aku nak try contest ni pulak. mana tahu? menang lagi?


tugasan sangat senang, kalau tak reti buat gak aku tatau lah!

1. Post kan komen anda di mana-mana entri di "blog"aplegadiz .

2. Anda boleh komen seberapa banyak komen pun tetapi komen itu tidak berunsurkan spam, jika berunsurkan spam komen itu tidak dikira sama sekali.

3. Anda juga kena pergi ke older post untuk meletakkan komen anda di entri lama blog tersebut.


Syarat-syarat nya :

1. Buatkan satu entri mengenai contest ini supaya ramai lagi boleh join dengan tajuknya seperti tajuk di atas. Juz ceritakan apa yang patut sahaja, Oke.

2. Letakkan link kat kotak komen entri contest itu , diingatkan sekali lagi di kotak komen entri contest, di blog aplegadiz.

3. Komen kan apa sahaja tak kira logik atau tidak . tetapi bukan komen "ok." , "ya ." ," saya tahu." nampak sangat mengepam.

4. Nak jadi followers aplegadiz pun boleh tak nak pun boleh ikut suka anda la. tapi sebaik nya follow la ;D


so? apa lagi? jom terjah blog aplegadiz , dan komen!

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S