TEKNIK TRAFIK LEVEL MASTER KAMIBLOGGER

3:23 am





LEVEL 2



TEKNIK TRAFIK LEVEL MASTER KAMIBLOGGER




eh eh?
dah masuk level 2? cepat kan?
okayh korang semua dah tau kan aku masuk contest
FCUCOMMUNITY?
sekarang ni dah masuk level 2...



Laporan ringkas perjalanan pada level 1

terima kasih banyak sangat tak terhingga aku ucapkan kat semua blogger, twitterer, nuffnanger, dan semua lah sebab datang blog aku dan komen macam-macam kat entry level 1. susah payah penat lelah menitik di dahi aku menyiapkan entry level 1 dengan sepenuh ikhlas hati aku. agak penuh cabaran dugaan pancaroba sebenarnya.walaupun korang rasa entry level 1 aku sangat panjang dan macam senang, sebenarnya semuanya tidah seindah yang korang fikirkan. tapi, sedaya upaya juga aku siapkan semuanya! terima kasih kalian yang sudi datang ke blog buruk aku ni. kalau aku menang, aku belanja makan okayh? sayang korang sangat-sangat.

Teknik-teknik menarik Trafik pada level 1

macam-macam telah aku lakukan. walaupun internet yang agak slow, tapi ada teknik-teknik menarik yang aku lakukan sepanjang perjuangan aku di level 1. antaranya:

- promote secara besar-besaran di laman sosial twitter aku. i love all my followers!

- promote secara tidak malu di laman sosial facebook aku. biar tak malu promote sebab benda yang berfaedah. cewah!

- status YM aku juga telah dipenuhi dengan link entry level 1. aku rasa mereka baca lah kot.

- habis semuaa lah laman sosial aku yang lain seperti tagged, frienster dan ape kejadah ntah yang lain juga aku update link entry blog level 1 aku.

- buat blogwalking ke blog rakan-rakan dan tinggalkan komen serta penuhkan chatbox mereka suruh mereka jenguk ke entry cabaran aku.

- korban kan kredit aku dan topup secara berleluasa semata-mata nak sms suruh rakan-rakan blogger datang blog dan komen entry.

- rasa mcm tiba-tiba belek majalah lama sekolah, contact semua kawan suruh sokong aku.

- sanggup pergi rumah jiran tetangga, mintak bantuan mereka datang berkunjung ke blog.

- pergi beli barang kat kedai runcit sambil bawak flyers blog aku, pomote secara tidak malu.

- memuji rakan-rakan dan sedara mara supaya mereka akan jatuh hati pada aku dan seterusnya datang ke blog aku yang sangat bermakna dengan cabaran dalam ni yang cambest!

- secara tidak malu-malu kucing juga aku pinjam broadband org lain untuk update entry dan update komen yang ada. tanpa internet, perjalanan cabaran ini tidak berjaya.


cara PEMARKAHAN:

Teknik yang dikongsikan di dalam artikel dikira sebagai markah.
1 Teknik = 1 Markah

Komen yang diterima untuk artikel ini akan dikira sebagai markah.
1 Pengkomen = 1 Markah

Jumlah pengunjung yang diterima bermula pada 13 disember sehingga 14 disember
akan dikira sebagai markah.

1 pengunjung = 1 markah


JOM SOKONG AKU DENGAN MENINGGALKAN KOMEN KORANG KAT SINI

You Might Also Like

19 comments

  1. WAH teknik yang menarik...

    ReplyDelete
  2. ade bezanya .. lelaki susah nak dapat perhatian orang... perempuan senang2 jer kalau dah mula gunakkan perkataan please.. sebab tu tak nak join contest2 mcm tu .. sekadar pandangan je la.. hahaha! ;p

    ReplyDelete
  3. chaiyo!chaiyo!chaiyo!

    ReplyDelete
  4. Yoo Neyra... Sokong... bertammbah sokong lagi I klik kat iklan Nuffnang (lagipun I memang nak tau pasal Pengiklan (KLIA Transit) ni)

    ReplyDelete
  5. Salam... weyh klu ko menang. Aku kell-aaaaaiiimmmmm mcd tc satuuuu!~ Haha!~

    ReplyDelete
  6. salam..semoga berjaya dalam contest ini..plus click ur tm nuff..

    ReplyDelete
  7. saya menyokong anda 100%....

    ReplyDelete
  8. pergh terbaek dari ladang la :) hahaha teringin nak join lew :) hihi bersepah mel bagi teknik miahaha

    ReplyDelete
  9. kalo ko menang ..leh belanja ku..hehe... fcu ni macam2 la...

    ReplyDelete
  10. info yang berguna..help each other k..kata everyone conncets..heheh..

    ReplyDelete
  11. i dah komen tau!
    takkan tak kuar??
    i taip cani
    "yosh , yoahh!! yashyangsempi! yukon!. haha"

    apepon allthebest!!!!!

    ReplyDelete
  12. wah... semoga berjaya.
    nanti kalau menang jgn lupa credit kat kita org.. :P

    p/s:acah jer... *wink

    ReplyDelete
  13. wah tahniah2.. semoga terus sukses

    ReplyDelete
  14. sorry,kecilnya font..susah saya nak baca...

    ReplyDelete
  15. Saya yg tulis tadi.font kecil,susah nak baca...

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S