wishlist 2010

6:18 am



Happy new year to all my friends!

apa azam baru korang ek? aku? takde azam setiap tahun. senang! hahaha. tapi tahun depan teringin pulak nak ada wishlist.

dah ke korang hapuskan semua kenangan pahit 2009 macam kat times square, new york buat tuh? buat semua barang yang ada kenangan pahit dalam tong sampah besar, amek komputer lama pecahkan dengan tukul lah segala bagai. macam-macam!

2009 memang tahun paling sial aku rasa lah. memang rasa semua masalah jatuh bertimpa-timpa kat bahu macam tak reti dah nak jatuh tempat lain. cis. takpe, harap-harap 2010 lebih bermakna. cewahhh.


WISHLIST 2010


* ingin merasmikan hari pertama 2010 aku bersama si dia.i wish that he would be able to came here. please sayang, sila lah datang kuantan!

* aku memerlukan $$$ yang banyak bak angan-angan nak hujan duet turun tahun depan. katak, cepat nyanyi bagi hujan.

* aku memerlukan DSLR. konon bajet banyak duet je menjelang tahun depan hasil kutipan hujan duet.

* aku memerlukan lelaki yang sangat memahami aku kononnya.

* aku sangat-sangat memerlukan juga berukband yang laju! taknak dah guna beruk terencat akal.

* aku mahu masuk ke Universiti yang diidamkan, bukan kolej kampus beranang mahupun broga.

* aku teringin nak shopping sehari suntuk dengan jayanya tanpa gangguan.

* menghindarkan diri dari pelbagai hutang piutang dengan along ke, angah ke, achik ke hapa.

* menginginkan kehidupan yang tenang tanpa gangguan pihak-pihak psycho gila babi meroyan emosi terencat.

* mengidamkan baju-baju baru dan cantik hasil kejayaan dalam bidang shopping sakan hingga tinggal habuk dalam poket.

* aku perlukan handphone yang lebih canggih dan baru dari handphone yang ada sekarang!

* aku memerlukan lebih banyak masa!

* aku teringin juga memiliki lappy baru menggantikan nur esah. ehhh takdelah esah, kao jangan merajuk. aku taknak buang kao. kenangan! hahaha

* sedikit kurus juga penting! kebaya dalam angan-angan.

* rambut baru bak gurly gurly je muka aku nanti. hahahha perasan!

* kosmetik yang mencukupi sebab sekarang ni tunggu duit gaji baru mampu beli.

* berhenti kerja secepat mungkin dalam beberapa bulan lagi sebab semakin bosan mengadap kerja-kerja account yang susah nak mati katak.

* braces? yeah mungkin.

* juga contact lens? aku taknak spec baru dah.


errrr...dah ah..kang cakap aku tamak lak. nanti aku update lain angan-angan aku ni. mimpi je lah semua ni! kawan-kawan, jum lepak! bila? tahun depan, pukul 1pm okayh? hahaha


selamat tahu baru semua!
sila jangan sibuk berparti.
baik korang pergi solat sunat gerhana berjemaah kat Masjid Negara :)

You Might Also Like

10 comments

  1. pergh.Lagi banyak dari wishlist aku niiiii

    ReplyDelete
  2. byk nya craves... hard to please! ;P

    ReplyDelete
  3. ngada2 la neyra ney..da ada dslr nt kita camwhore sm2 k :)

    ReplyDelete
  4. kao jeles ke loq?

    fatehah, ko nak jum ah beli sama2.

    nas; ahahahaha

    eny; jum!!!!

    ReplyDelete
  5. hahaha angan2 mmg banyak sbb berangan je

    ReplyDelete
  6. byk tol wishlist cik neyra nih..hope smuanyer tercapai..huhuhu

    ReplyDelete
  7. angan2 blum tentu jd kenyataan. hahaha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S