tragedi december di KB MALL

11:05 am





ya allah!

sumpah aku tak tahu pasal news ni.

kalau adek aku, mrx lonely tak inform pasal ni,

memang aku tak tahu benda ni terjadi tadi.

malas nak cakap banyak.

tengah rasa seram sejuk lagi.

nak upload video pasal ni pun aku rasa ngeri.

tobat tak mau lepak mall lagi.

apa pun, maut di mana-mana sahaja.

semuanya ditentukan tuhan.

al-fatihah.

tssskk =_="

You Might Also Like

9 comments

  1. gila seram!!!

    btw, nice song :)

    n click ur ads :)

    ReplyDelete
  2. thnks nn.

    anwar, 2 org mati *setakat ni

    ReplyDelete
  3. aple dpt tw berite nieh smlm..
    mase kes uh..
    woo da tgk video nie.

    ReplyDelete
  4. huiiiyyooo!~ mall mane nih? gle arr

    ReplyDelete
  5. isk.anna pun.
    if miyol n kacang tak cakap pasal ni,mmg tobat tak tahu.
    nk g bce paper mmg tak ahh.
    lepas ni dah taknak ahh lepak mall yg escalator bwh parking.kne naik lift je T____T
    alfatihah to mangsa kejadian.

    ReplyDelete
  6. aple dah tgk video? ngeri ohhhh banyak gilew darah!


    reena, ko mesti jenis aku ta tgk berita. hahahha! kat KB mall, kelantan


    anna tau tak sis terpinga2 miyol ckp pasal ni smlm. sumpah tataw. sis ta tgk news sbb sis otw dr KL smlm. gilew ah ngeriii~

    ReplyDelete
  7. Salam Kenal..

    Kalau sudi jenguk-jenguk la Kiz kat
    www.kizgarden.blogspot.com

    Dan Jangan lupa follow kiz juga ya..

    TERIMA KASIH..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S