LEVEL 1 CABARAN LEVEL MASTER KAMIBLOGGER

6:35 pm




apa itu CABARAN LEVEL MASTER KAMIBLOGGER?? cabaran ini dikelolakan oleh FCUCOMMUNITY. best sangat ke contest ni? JOMMM kita tengok apa yang akan aku ceritakan kat bawah ni:

sekarang ini, cabaran level master KAMIBLOGGER berada di level 1. ala...macam korang main game farmville kegemaran ramai tuh, first main korang kena start dengan level 1 kan? takkan la tiba2 dah masuk level 10 ye tak? susah tak level 1 ni? hurmmm, boleh tahan la sebab aku memerlukan daya fikir yang tinggi untuk menyiapkan entry cabaran ni. fuhhhh cabaran yang penuh dugaan!

kenapa penuh cabaran? memang lah penuh pancaroba. sebab cabaran ni bukan ada setakat level 1 je. tapi ada EMPAT level! ye rakan-rakan, ada 4 level yang perlu aku tempuhi. doakan aku. nanti kalau menang, aku belanja korang makan kat mapley. bertambah mencabar bila, aku memerlukan kelajuan internet yang berada di paras maksima. al-maklum lah, berukband aku ni selalu sewel tak tentu pasal. ye tak? kang takde internet mcm mana aku nak masuk level seterusnya? tak pasal-pasal game over ditengah jalan.

kenapa FCUCommunity buat cabaran yang sangat penuh dugaan ini? apa itu level master? korang tak tahu kenapa diberi nama sebegitu? kenapa tak level sifu? level otai? master itu sangat susah dispesifikasi kan, tapi sebagai seorang blogger yang tegar mcm aku, lagi-lagi dah ber-blogging 2 tahun ni... trafik yang tinggi dan duet yang masuk sangat penting. jadi, bila aku masuk cabaran ni, korang pulak datang blog aku secara beramai-ramai buat rombongan cik kiah, mmg master ah aku lepas ni. sebab tuh FCUCommunity. bagi nama cabaran ni;

CABARAN LEVEL MASTER KAMIBLOGGER.


cabaran ini sebenarnya terbuka untuk semua members yang berdaftar dengan FCUCommunity. ala, takkan korang tak pernah tengok banner kat kiri sidebar blog aku ni? nak lagi clear, cuba korang tgk FCUWIDGET lembu comel kat kanan tuh. cambest kan? mmg best pon FCUCommunity ni! rugi gila kalau korang tak join. aku dapat join jadi members KAMIBLOGGER pun sebab tertarik tengok banner yang cun dan akhirnya aku telah mendaftar sebagai members yang ke 399 !!

cabaran memang mencabar sampai semua urat otak putus pikir nak taip apa, tapi hadiah masyukkkkk....!! nak tahu apa hadiah? pegi lah website FCUCommunity. dan aku meminta sedikit bantuan kat korang, komen lah entry ni. kalau tak, aku tak menang lah. sebab markah diberi berdasarkan berapa pengunjung yang komen entry ini. maka, tunaikan tangungjawab anda!

:))



TINGGALKAN KOMEN DAN

BANTU SAYA UNTUK MENANG !!


You Might Also Like

26 comments

  1. Wahh, banyak betul contest yang akk terchenta aku neh join.. hehehe.. akak!! kalau menang jangan lupa belanja adek taw!! adek nak g genting dan semua ditanggung penuh oleh akak..hek3.. boleh??? pasti boleh kan kalau menang...wewewewewe.. GUD LUCK SIS SYG!!!!

    ReplyDelete
  2. menang nih dapat ape? kalau BB i pon nak join. HAHAHA.

    ReplyDelete
  3. banyaknya contest.. tapi saya dah tak letak banner kamiblogger lagi di blog..

    ReplyDelete
  4. bleh jer syunk..

    :) peace no war..

    chayo!! aja aja fighting!!
    menang nnti jgn lupa ilah okey..

    ReplyDelete
  5. wahahhahahha!!
    contest lagikk??
    menang big appple tau?
    takpon yukon :P

    ReplyDelete
  6. kalo ko menang blnje aku roti canai 3.hehehe

    ReplyDelete
  7. weweiitt rajinnye u join contest ni ;p gd lck ;p

    ReplyDelete
  8. Komen..komen..bagi menang..haha.

    ReplyDelete
  9. aiyakk..
    Nak kena komen kerr...
    A holistic entry! all e best ya!

    ReplyDelete
  10. Ha ni dah tolong komen.. Kalau menang nak belanja kat mana ni?

    ReplyDelete
  11. nak komen ape ni?

    oh..good luck...semoga berjaya menang hadiah2 menarik

    ReplyDelete
  12. hahahah...
    gler contest ko niyh...
    care ko eleberate..
    wat aku tertarik..
    hahahha..
    siot...
    menang jgn lper aku yer..
    hahaha..

    ReplyDelete
  13. saya komen dgn seikhlas hati. nnt menang share hadiah..hahaha..crocs beach jgn lupa beli

    ReplyDelete
  14. good luck neyra..semoga menang!!~~ :)

    ReplyDelete
  15. dear...
    klo menang, i nak chocolate ye...
    hahahha
    gud luck

    ReplyDelete
  16. ahak...aku tunaikan janjiku utuk mengomen...hikhik...
    All the besh k...
    ko memang layak untuk menang...hukhuk..

    ReplyDelete
  17. babe..u mmg suka mencuba!!
    i suka sikap u itu! :)

    ReplyDelete
  18. sy x sempat nk join contest nih.. huhuk.. laen kali ja la..

    semoga berjaya.. hehe

    ReplyDelete
  19. congrats weyh.. name ko ade dlm list!~ :)

    ReplyDelete
  20. rasa-rasa nak join jugak tapi belum jadi ahli fcucommunity. semoga teman berjaya tapi jangan lupa belanja makan ye..kalau menang.

    ReplyDelete
  21. camna nak join nie eh? hihi

    ReplyDelete
  22. nak komen?..all the best...jgn lupa simpan ganjaran.share dgn saya nanti hihihihi...

    ReplyDelete
  23. semoga menang la ek.. skang dah takleh nak join lg kan..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S