mood blogging hilang?

5:19 am



mood blogging hilang? mood twittering hilang? mood facebooking pun dah hilang? hahhhhh....kenapa? ish sapa yang baca status
twitter aku petang tadi tau lah kot kenapa. huhuhu. BENCI!




untuk meredakan ketidaksenangan hati ku, terus menelefon semua orang menggunakan number celcom aku yang dapat 7 hari free call and sms tu. telefon abg zharif, tanpa plan apa2, beliau ajak keluar lepak tepi pantai. yes! mmg dah termimpi2 pantai dari pagi lagi. thank you so much abg yang suka buli tapi baik hati bawak aku pegi jalan kat pantai batu hitam ptg td. :)
psssttt...mana gambar ABC? hahaha.




oh ye, aku start keje esok kat Kuantan Usaha Jaya Trading. dapat kerja ni setelah tolak pinangan CariGali Sdn. Bhd. sorry ah petronas! aku tak hidup ah kat KL kalau keje tempat korang. esok kerja? fuhhh nebes giler! tapi terpaksa buat muka relek tak tahu malu. HAHAHA. kerja apa? admin clerk jek lah. sementara aku tak dapat keje apa2 ni, and tak mahu buang masa kat rumah je, bek aku pegi keje kan? dapat gaji boleh belanja korang diri sendiri. bestt tuh!




eh hari ni 25 december? oh hari natal! ade ke atok tua janggut putih rambut putih pakai kot merah dengan topi merah ada bulu putih kat hujung dia bawak hadiah banyak2 datang rumah korang? ke atuk tua tuh tak datang tapi ju-on je yang datang merangkak? sudah, merepek!

"MERRY CHRISTMAS and HAPPY HOLIDAYS to all readers who are celebrate christmas day! and special wish to my girlfriends; Cha Heart Joseph, Dessy Natalia Fernandez and Anja Valeria Makridi!! i love u girls! enjoy your christmas!"


You Might Also Like

6 comments

  1. xdpt lg nk letak pic abc.. malas.. hahahaha..

    ReplyDelete
  2. Selamat melakukan kerja..huhuhu

    ReplyDelete
  3. abg sllau malas ah..

    aadlynnaa n apiih; tq

    ReplyDelete
  4. abg sllau malas ah..

    aadlynnaa n apiih; tq

    ReplyDelete
  5. After reading you site, Your site is very useful for me .I bookmarked your site!

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S