Anne Ngasri - Wafi sah cerai talak tiga.

8:56 pm

Anne Ngasri - Wafi sah cerai talak tiga.

berita dah agak basi sebab aku malas update.

tapi saja nak share video yang rara share kat twitter tadi.

sedeyh tengok dia

T________T



You Might Also Like

2 comments

  1. Laju betul budak ni update hoi. KAH KAH KAH. I tetap sedih tengok dia. Berlinang jugak airmata ni ha T___T Tengok dia senyum padahal dalam hati remuk dah berkecai-kecai ke camana haih :( Wafi pulak macam muka tak bersalah langsung je hoi takda perasaan ke apa hoi. Ni salah seorang lelaki yang takda tanggungjawab ni hoi. Tahu nak gembira saja. Tak guna betul. Emosi betul i sekarang ni :P

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S