Robert Green bakal bunuh diri atas sebab kemaluannya

12:48 pm



Robert Green bakal bunuh diri atas sebab kemaluannya.

tajuk nak lucah. sial kan?

robert green, kau cabut seluar kau sekarang, pergi terjun London Bridge atas kemaluan diri sendiri.

kau ni keeper tangkap bola ke tangkap ayam golek? ke tangkap katak sebab mak kau suruh buat sup lepas match?


"mak, kejap ye. saya tengah kejar katak jap ni.
lompat-lompat pula atas rumput ni"

"maaf mak. saya terpaksa kecewakan mak.
tak dapat kita masak sup untuk hari bapa"




You Might Also Like

7 comments

  1. adoi..kecewe..very big thanks to green ;{

    ReplyDelete
  2. Ampeh!! keeper tengah berangan la tu. konpiden lebih, amik kau.. hahaha!!

    ReplyDelete
  3. setiap insan melakukan kesipalan..ihihihihi

    ReplyDelete
  4. oh.
    nama dia green.
    baru tau.
    hahak.

    ReplyDelete
  5. ko lucah kat mane2 kan?wahahaha! keeper sengal lah wei. muahaha

    ReplyDelete
  6. ini dinamakan keeper kicap ha ha

    ReplyDelete
  7. alaaa...england baru nak test rumput afrika subur ke tak..tu green tengah main tangkap belalang

    Latest Entri : Peluk Cium Romantiklah sangat

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S