Majlis Resepsi Tertutup Harith & Jezamine

9:25 pm


tahniah untuk Harith Iskandar & Jezamine Lim. moga perkahwinan kalian kekal bahagia ke akhir hayat. mari kita menonton gambar-gambar di sekitar majlis resepsi Harith Iskandar & Jezamini Lim di salah sebuah hotel di Port Dickson.









credit to amir :)

sweet kan? kenal kat Facebook je. inilah dinamakan cinta virtual bertukar menjadi cinta realiti. aku? entah.

You Might Also Like

11 comments

  1. err, nak tahu jgk.. harith ni Islam ke tak eh?hehe,tak pernah tahu pn agama dia..

    ReplyDelete
  2. style gak kalau aku buat majlis kawen aku camni.hehehe

    ReplyDelete
  3. tahniah la dkt harith ni..besh kawen.hoho..jmpa kt fb je..trs ad jodoh..kekek

    ReplyDelete
  4. waaa...dorang sangat suwit..~ rupa2nya harith baru kawen ea? ekekek.

    Selamat Pengantin Baru Harith! Moga kekal hingga ke anak cucu...

    ReplyDelete
  5. ...tapi aku lebih rela single...
    ok. fine.

    ReplyDelete
  6. insecretlovewedrown;

    maaf d. b tak niat apa2 pun dr ayat tu. :(

    ReplyDelete
  7. fine.
    didnt pay bills yet. lotsa work to do.

    ReplyDelete
  8. tp takkan tak leyh jawab b kol? rindu d. dah lama d hilang :(

    ReplyDelete
  9. b mntak maaf kalau b buat d kecil hati :(

    tp bgtau la b. ni diam je. T____T

    ReplyDelete
  10. sweetnya majlis perkahwinan mereka.. :)

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S