Ikan Paus Beromen Bersama 8 Ekor Burung

9:51 pm

Pada zaman dulu kala, 8 ekor burung suka beromen selalu bawak Michael Jackson terbang bersama ke awan biru di kawasan perairan Maldives. kononnya mereka mahu si mati abadi di Nirvana sana. tapi secara tiba-tiba mereka kehilangan si mati dalam perjalanan. tercicir mungkin?


Kemudian, mereka gagahkan pula membawa ikan paus bersama mereka. walaupun gemuk bangang je muka stim syok layan geselan benang, kesemua burung-burung tersebut bekerjasama membawa ikan paus itu. kononnya, menyokong program mengelak kepupusan ikan paus.

Semuanya gara-gara ikan paus di Palestin diserang secara berleluasa di sana. sebab itulah program selamatkan ikan paus semakin hebat mendapat sokongan oleh spesis burung. apa yang penting? KERJASAMA! bak kata wonderpet, ketua misi keselamatan mereka.


Si paus pula sudah berangan dan berimpian secara porno, akan membawa burung-burung tersebut menyelam ke dasar lautan satu hari nanti sebagai balasan kepada jasa baik mereka. semuanya angan-angan kerana...



...benang telah terputus! burung-burung tidak tahu untuk buat apa lagi maka, mereka merelakan pemergian ikan paus yang tenggelam ke dasar lautan...dan akhirnya...


...bersemadi jua ikan paus di lautan maldives tempat rancangan bulan madu aku dan lizarazak di sana. pasti aktiviti porno meriah di sana. tapi, baru-baru ini syarikat televisyen tempatan hangat memperkatakan isu burung twitter di siaran berita mereka. dengar kata...



burung-burung tersebut sudah kembali kepada ibu mereka. dan mereka akhrinya bhagia bersama...

sekian
******************************

dah penat aku merapu, ni aku nak sembur sikit. bengang sungguh twitter asyik over-capacity! ikan paus tuh dah gatal sangat nak beromen dengan 8 ekor burung tu. semua maklumat musim mengawan aku dapat dari lizarazak. tak sangka betul ikan paus ni. tak percaya? cuba korang tengok muka ikan paus tuh? stim habis. mcm bangang bagi kami seksa tnggu over capacity. dah la tweet aku asyik over limit! twitter counter pulak lost! dari 55K+ jadi 1K+je. apa kejadah?

tukang server dah cabut lari dengan setiausaha bos twitter ke? dari korang bagi kami tengok ikan paus gemuk ni baik korang letak video Ariel Peterporn dengan Cut Tary ke, dengan Luna Maya ke, dengan Bunga Cinta Lestari ke. kasi link download je pun takpelah kan?

ini tak! asyik-asyik ikan paus. saja tak bagi aku dengan lizarazak melucah kan? si khairil afzal pulak ajak boikot twitter. cis, aku tak boleh hidup tanpa kau lah burung twitter. gian nak berkicau!







You Might Also Like

15 comments

  1. gian nak berkicau ke nak beromen... haha

    ReplyDelete
  2. haha...perghhh kreatif dan pandai merapu..wakakaka


    boikot twitter kejap je...dah ok x yah la =P

    ReplyDelete
  3. kah kah kah

    aku ucapkan tahniah

    die suh ko wat keje baik2
    jgn main tweet je

    hahha

    pssst : aku lg la dh seminggu xleh send tweet gn web

    ReplyDelete
  4. fakap ko iera.. merapu..
    gian ke sangap?

    ReplyDelete
  5. zala wajik; jangan tangisi dengan kematian MJ ahahha

    paeh; dua2 sebenarnya

    khairil; ahahhaa

    huda; aku semakin malas tanpa twitter

    luth; wakakakakka kau dengki

    ReplyDelete
  6. wakakakkakak gile kreatifffffffff nak nanges tebahak2 byha ketaweeeeeeeeeeeeeeeeeeee. gile ah, baik byha bace blog ni je dr menghadap twitter bangang lg durjana tuu. ahaksss. 100000000 thumbs up.

    ReplyDelete
  7. hahaha..sempat lg ko wat entri ni.. mane rembat gambar2 tu semua.. huhu..

    p/s : awak..nak sain. sy minat lagu kat blog awak.. heheh :D

    ReplyDelete
  8. hahaha..amik mane sume pic2 tu..haha..kreatif..hihihi..kiyoot ape ikn paus nih..hahaha..siap leh beromen ngan burung..bygkan ikan paus yg bsr beromen ngan burung yg kecik...errrkkk.a.hahaha

    ReplyDelete
  9. byha; sabar2. hahaa


    mrsup; baiklah. meh nak sign kt dada!

    apiih; google!

    ReplyDelete
  10. hahaha bagus. same sempat buat entry. ni kes2 addict twitter da ni. :P

    ReplyDelete
  11. nice entry about twitter. hehe. tension gile bila xleh bkk twitter.

    ReplyDelete
  12. err...paus feels horny? ekeke.
    twitter overload coz worldcup. ramai org nk update status masing2 lepas tgk match. so bersabarlah utk 1bulan ni ye

    ReplyDelete
  13. lol..burung2 tu makan apa sampai buleh angkat paus tuh? mnum power root kah?

    ReplyDelete
  14. apesal i baru perasan ini cerita zaman kuno.. hahaa... sumpah lawak :P wakakakaaa....

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S