perihal kembali ke sekolah.

9:16 am


mula-mula, kelmarin buka web USM. tengok status application terus sedih. sebab tak dapat. maka, aku tidak print screen.

petang tadi, aku buka web KPTM. tengok status application dan aku dapat ini:

Photobucket

kecik kan tulisan? mmg sah korang tak nampak punya! HAHAHA klik lah untuk tumbesaran! apa yang ditulis?

TAHNIAH dan sukacita dimaklumkan bahawa saudara/i ditawarkan untuk mengikuti program di KPTM seperti berikut:

Program : BSC (HONS) IN BUSINESS INFORMATION TECHNOLOGY WITH INTERNATIONAL BUSINESS 3+0 IN COLLABORATION WITH COVENTRY UNIVERSITY, UK

Kod Kursus : CU202

Tempoh Pengajian : 3 TAHUN *

Tarikh : 05-07-2010 (Isnin)

Masa : 9.00 PAGI - 3.00 PETANG



malam ini, sedang melepak di ruang tamu, ku mendapat sms dan email dari UTP:


Photobucket


lagi sekali, klik lah untuk tumbesaran ye. apa yang ditulis?

Sukacita dimaklumkan bahawa anda telah disenarai pendek untuk menghadiri program sesi temuduga kemasukan ke Universiti Teknologi PETRONAS (UTP). Maklumat program adalah seperti berikut:

Tarikh : 7 – 8 Jun 2010

Tempat : Universiti Teknologi PETRONAS



baiklah. aku perlu mohon cuti dari boss lah nampaknya. pergh nervous lah pulak nak pergi educamp. any tips?

You Might Also Like

7 comments

  1. solat istikharah yer... bagi berkat pilihan.. :)

    {tidur malam awal2 sket}

    ReplyDelete
  2. gudluck , be confident .owhh , remember the old dayss. =)

    ReplyDelete
  3. pengarah uitm ain pesan, kalau bg email address. bagi yg formal. sebab skang ni dari emil address pun dier boleh bace personaliti seseorg. ;p just share ;) good luck

    ReplyDelete
  4. guna blogspot pun host gambar kat photobucket..rajinnya

    all da best =)

    ReplyDelete
  5. i lg ske photobucket. i susun2 ikut album :P

    ReplyDelete
  6. eh, ri tu kata tak minat nak masuk UTP? Mohon course apa ni?

    untuk educamp tu, tabahkan sikit la. Macam sibuk jugak la time educamp tu.

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S