bagaimana mahu kuruskan bontot anda? (edisi merapu)

9:05 am

Photobucket

aku semakin gemuk. eh, salah.
bontot membesar bak mushroom tumbuh selepas hujan.
pasti Suryasu' Adliah sangat teruja tentang ini.
ya, aku terlalu pasti beliau akan bersorak gembira.
yang menjadi persoalannya sekarang,

BAGAIMANA MAHU KECILKAN MUSHROOM ITU?


cikedis betul lah tumbesaran terlalu cepat.
pasti Hudaluna tak sabar nak cucuk bontot aku lagi.
ya, sekali lagi aku terlalu pasti.

psst...gambar di baju itu camera.
sedang mencari "adam" ku. hahaha.






Photobucket

Hidup Untuk Memberi

You Might Also Like

16 comments

  1. berak kena selalu
    mkn bontot ayam byk2
    tidur kena duduk

    ReplyDelete
  2. bum2 besar menjadi masalah? haha! bukankah itu satu daya tarikan perempuan??? :) kenapa perlu dikuruskan?

    ReplyDelete
  3. pe kata ko guna je jarum cucuk

    nanti dia kempis la :p

    ReplyDelete
  4. nk kecik kan aku xtau..
    tp klu nk bg besar lagi, aku mmg expert..
    nk ke??

    ReplyDelete
  5. bab bontot semua laju je komen ta payah suruh

    ReplyDelete
  6. bontot besau tu tandanye suburrrrr.. anak ramai kot.. keh3..

    ReplyDelete
  7. kahkahkahkah! :D cocok ngn jarum je laa.... :D wahaha!

    ReplyDelete
  8. Salam....ekekkekekek...x leh lah nak komen...bace je..
    Salam kenal disini..
    Kak mimi singgah ,,,nice blog..
    ops lupe plak...nice song beby...

    ReplyDelete
  9. ala..jangan risau,saya pon gemuk jugak..haha

    ko kene jaga makan..kene jogging..aku payah nak jogging sebab takda geng nak bangun pagi...

    sebab apa kena ada teman?sebab taman aku time pagi2 selepas subuh confirm anjing2 garang berkeliaran...tak cukup tanah nak lari beb

    ReplyDelete
  10. boleh je...
    sila stabilkan metabolisme..
    bakar balik kolesterol..
    cuci usus anda kerana usus bermasalah sebabkan pelbagai penyakit termasuk kegemukan

    ReplyDelete
  11. eiiiiii...buncit..jgn mare..ekekekeke ;p

    ReplyDelete
  12. dah cuba jemur tengah panas?

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S