Youth '10 - Malaysia's Largest Youth Festival

7:42 am




Festival paling best gempak gila datang lagi!

YOUTH '10 is the largest festival

for Malaysia youth!



Festival for youth, by youth!


kalau anda rasa anda masih youth, apa lagi? join us! mengikut pengalaman aku pergi youth sebelum ni, festival ni memang best. ada macam-macam event yang boleh korang attend. lepas tu, yang kaki shopping macam aku boleh lah joli sakan kat flea market yang ada kan? tahun lepas je aku beli baju, kasut, cupcakes dan benda merepek yang lain. murah segala bagai dan agak merepek tapi berbaloi-baloi.



tahun ni, ada 6 festivals, 5 conference tracks, 2 music concerts and more than 100 events! sumpah aku percaya dan yakin tahun ni lagi havoc dari tahun lepas. cuma tinggal 7 hari lagi before festival ni berlangsung. anda sudah dapat kan FREE pass? baik cepat sebelum terlambat! sebab nanti kena bayar tau! kat mana nak dapatkan FREE pass?

sila CLICK sini ---> FREE PASS

eh eh ada 3 concerts kan? yes! ada Hot FM Kita Punya Concert, One FM Mini Concert, and Fly FM Campur Chart. mesti korang nak tahu siapa perform kan? ngee~ Azlan and The Typewriter, Tilu Band, Joanna & Co, Sharpshooter, Bittersweet, Yuna and many more. so what are you waiting for? dapat kan FREE pass. kalau tak, kena bayar tau! lepas tu kan, sempena Youth '10 ni, ada macam-macam contest boleh korang join. ada Twitter Contest, Youth Photo COntest, Gathering Contest, and Share Your Sories Contest. semuanya bernilai dalam RM 10,000! wow~ amazing uh?

Photobucket

tetibe rasa tak malu nak mintak tolong korang. nampak tak all LOMO photos kat atas ni? boleh tak klik LIKE untuk gambar ni kat Facebook Youth? sebab aku masuk Photo Contest. seeepppooorrrt la member sikit! TQ semua. sayang kamu ketat-ketat.


CLIK LIKE ---> Youth Photo


sudah banyak bebel. korang tak rasa jeles ke aku nak pegi Youth '10 minggu depan? FREE pulak tu! so? apa lagi! click link FREE pass tu. get your FREE pass and mari kita havoc kan Youth '10 bersama! *winkwink* jum la... jum la... kat PWTC je pun naik LRT berapa minit dah sampai kan? cepat-cepat tekan link FREE pass kat atas tu okayh! peace no war!


*********************************************






Photobucket

Hidup Untuk Memberi


You Might Also Like

6 comments

  1. pergi tak ajak.... wuwuwuwuuu...

    ReplyDelete
  2. hai2.. dah lyke ur photo for youth tu. kat fb.. drop a comment for me here gak eh. ^_^

    http://apps.facebook.com/youthfestival/youth/view_story/83

    gonna think of giving some token of appreciation kalau mnang, for those with the best comment. ^^

    ReplyDelete
  3. rajin ko promote. aku dah lame xlogin pun dlm youth account ni.huhuhu

    ReplyDelete
  4. bestnyer kalau dapat pergi kan..huhuhu

    ReplyDelete
  5. aku pergi!! jom kasi gegaq!

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S