Shahir AF8 juara? (edisi haters AF)

9:36 am



congrats untuk shahir yang baru menjadi juara dalam akademi fantasia 8!! siapa shahir? entah aku pun tak tahu. astro kan tiada wujud di dalam rumah. aku ingatkan tadi aril ke mawi ke yang menang. hahahah. dapat tahu shahir menang pun dari sms adik aku. tapi sedikit sebanyak aku dapat tahu pasal dia ni malam ni:

* shahir ni pernah sekolah SMKA Slim River, and now UIA?
(ishhh budak skema and pandai ni..)

* shahir ni pernah join saujana
(erkk...dari nasyid terus masuk AF jadi mcm ni?)

* shahir ni pernah jadi qari dalam tilawah kebangsaan
(apa la nak jadi..dari qari terus ke AF)


* shahir ni orang kampar, perak iaitu kampung aku
(apasal aku tak pernah amek tahu? eh eh perlu ke bangga? tak kot)


* shahir ni muka jambu menawan hati semua pihak sejak zaman sekolah
(kenapa hati aku aku tertawan pun?)


* shahir ni lebih kurang nama aku. sila tambah huruh A dan H je belakang nama shahir itu.
(hahahaha sila muntah pelangi)



jambu ke mamat ni? hensem ke? kacak sangat ke? best ke dia nyanyi? sampai bila boleh bertahan dalam industri agaknya? lepas ni kalau tak laku, balik kampar sambung ajar mengaji kat surau layak kot? tapi, orang yang merdu mengaji ni biasanya memang merdu lah menyanyi. tapi, sampai bila??

nota kaki: aku tak tengok AF8 sebab tiada astro dan aku lagi rela layan cerekarama TV3 walaupun iklan sampai 8 minit sempat masak megi bak kata lizz senget. lagipun drama tadi berlakon kat malim nawar. ala..kg tualang sekah tuh. konpem lepas ni aku balik kg, aku cari perigi kontang. eh eh sebelah rumah embah aku ada rasanya. perghh fasha sandah berlakon tadi memang best. pijak perut, tarik janin dengan pantas, jalan mudah untuk makhluk suka buang anak. menjilat jari kesedapan kenikmatan makan janin. lagi afdal dicampur dengan bancuhan dosa mix. mana nak dapat stok? tanya shafirul azmie pembekal dosa mix


DOWNLOAD : Shahir AF8 - kebahagiaan dalam perpisahan








Photobucket

Hidup Untuk Memberi

You Might Also Like

9 comments

  1. HAHAHAHAHA

    bakal suami ai tu. kaya ai tauu <3

    ReplyDelete
  2. FT pun dari nasyid jugak kan? XD
    Artis AF mana pernah laku kan?
    Just Aizat sorang je yang move on
    :)

    ReplyDelete
  3. senget pun senget lah janji rocks mkn megi sambil tunggu iklan tv3!!hahahaha. hi shahir, i peminat u. wakakaka

    ReplyDelete
  4. sape shahir nih??ahahaha

    ReplyDelete
  5. pelik betul..
    dah elok nyanyi nasyid..
    terus masuk AF
    buang masa je

    ReplyDelete
  6. shahir join nasyid sekejap je. sbb time tu saujana nak cari bdk UIA yg tahu buat lagu nasyid... tp shahir xminat pun, sbb tu dia keluar

    ReplyDelete
  7. salah ke masuk af?
    berdosa ke sampai budak qari pun x ley masuk af?
    kalau girl memang le

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah melayu kan mcm ni...
      Faisal af bape tah dari kumpulan fareast nasyid jugak. Masuk af... Ok je..
      Macam af tu akdemi zina je..

      Delete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S