Jom Menang Acer Aspire One

8:03 pm



korang nampak kan netbook Acer Aspire One color PINK tu? rasa-rasa macam comel tak? cantik kan? dah la kecik, cantik, comel lote lagi. idaman hati tuh. sebab dua-dua Acer ku pakai sebelum ni (termasuk yang ini) dah tua sangat. perlu ditukar ganti memandangkan tahun depan nak beraksi di medan perang untuk mendapatkan segulung ijazah. baiklah, kita teruskan entri sebelum ku merapu lelama disini. saya tahu contest ini dari blog denaihati.

hebat sangat ke netbook Acer Aspire One ni?

* Intel Atom Processor N450 1.66GHZ
* 250GB HDD / 1GB DDR2 RAM
* Windows 7 Starter
* Screen 10.1" WSVGA Hight Brightness TFT LCD with LED Backlight
* 3G/WiFi/WiMax

dah la kecik kan. sesuai la nak bawak ke mana-mana. sambil shopping, sambil tunggu awek korang shopping ke pun boleh online lagi. memang tak logik tapi ada juga yang buat kalau dah blogger tegar. kemana-mana juga membawa laptop. kalau ada netbook Acer Aspire One ni kan senang?

okayh, sebenarnya Denaihati penuh semangat ‘Hidup Untuk Memberi’ menyediakan dua buah netbook Acer Aspire One untuk dimenangi oleh blog yang layak. dan untuk pengetahuan korang, contest ini terbuka kepada semua blog yang ada di dunia ni kecuali forum, komuniti dan website.

tetibe korang rasa teruja atau tidak?

Hanya tiga syarat sahaja yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang Acer Aspire One.

1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan di ruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog… Contoh:


"Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog ieyra.com"

2. Follow Twitter DenaiHati di http://twitter.com/denaihati

3. Follow Facebook DenaiHati di http://facebook.com/denaihati

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI yang menghasilkan trafik ke blog denaihati sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas.

Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. maka, pergi la komen bebanyak ye semua.

bila ye tarikh tutup nak rebut netbook comel ni?

Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010. Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.

Contest ini telah di sponsor oleh:

1. Alansarproperties.com : Sedia menjual lot banglo/banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

2. www.xztly.com : Organising or managing communications, campaigns and events.

3. Anisha Online Mall : Pemborong stokin wudhu Malaysia


Jangan Lupa ayat ni:

"Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog ieyra.com"








Photobucket

Hidup Untuk Memberi

You Might Also Like

4 comments

  1. semoga berjaya..gud luck..ihihi

    ReplyDelete
  2. nak jadi top referer tumemg bukn bidang aku...musnah harapan nak net buk baruu

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S