Chelsea? apa itu? oh! rumah biru hari sukan sekolah

10:24 am



apa itu CHELSEA? hah? rumah BIRU hari sukan SK Kg. Pisang, Felda New Zealand ke? hahahahha. cikedis. aku malas cakap banyak. dah la gila kuasa pegi gol banyak-banyak. korang gol 4 je tak boleh ke? minum tongkat ali ke apa ni? ke tongkat abu? memang ciskek cisdel beul. dah la syok perang EPL, boleh pulak twitter over limit! bikin panas hati je kan?

dengar ni rumah BIRU:


tidak akan aku tukar cat bilik MERAH ini kepada BIRU.

tidak akan aku bukak jersey MERAH ini dan pegi curik jersey adik aku warna BIRU.

tidak akan aku tukar avatar twitter aku pakai tudung MERAH kepada tudung BIRU.

tidak akan aku buang semua baju MERAH aku dan shopping esok baju baru warna BIRU.

TIDAK AKAN!


dengan ini, saya isytiharkan perang manja dengan adik saya AMIRUL ASYRAF pada malam ini. cukup-cukup lah adik jamban tu warna BIRU. tak perlu nak cat satu rumah warna BIRU. kita perang malam ni. siang esok, kita sayang-sayang manja semula. TERBAIK!




psttt...tiba-tiba teringat, kalau WMT ada, konpem dia sedang berlagak dengan aku sebab BIRU menang besar ini malam. huh.






Photobucket

Hidup Untuk Memberi

You Might Also Like

12 comments

  1. Hahaha. Isytihar perang malam neh!! Hoyeh3............. Tak kira, nak bodek abah suruh cat rumah kaler BIRU gak!! Hahahaha. :P

    ReplyDelete
  2. kenapa semua entri pasal chelsea..argh..tensen...

    ReplyDelete
  3. Hahaha
    pe je2 korang ni
    gaduh manjja plak ngan adik kah3

    ReplyDelete
  4. ala, tukar la. ape salahm rai champion, xla nmpak berangan champion manjang. hahahaha~

    ReplyDelete
  5. ehem3... ade aura 'org tgh jeles' la...hahahaha..


    si pemenang nak lalu neh.. hahahaha :D

    ReplyDelete
  6. biru jerk..ijau xde ker??ahahaha

    ReplyDelete
  7. aku isytiharkan perang kepada korang semua!! aku penyokong arsenal akan skong arsenal selamanya@@

    ReplyDelete
  8. aku suka biru ! tapi ku sokong bola kampung weh

    ReplyDelete
  9. tapi akhirnya Chealsea jugak menang..hehe

    ReplyDelete
  10. Haha! Chelsea pesta gol weh.. lalalala!~

    ReplyDelete
  11. i pompom girl chelsea.. sbb tu chelsea mng ;p

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S