CANDID TIME CONTEST

7:45 am


adik manis ni tengah buat contest kat blog dia. rajin betul dia buat contest. akak yang dah 4 tahun blogging tak pernah sekali pun buat contest, kekekekeke....oleh kerana saya sedang cari mood nak taip entry baru sambil edit gambar, saya rasa saya perlu join lah contest adik Muna ni. Candid Time Contest... so, mari baca syarat-syaratnya dulu...


#Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
#Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST'
#Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat .
#sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu .
#Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini



ini gambar yang dipertaruhkan. ecehhh...candid bermaksud ambil gambar tanpa orang tu sedar dia sedang diambil gambar kan? kira lulus lah kot gambar ni. siapa entah candid gambar ni tetibe masa saya dan Qusya tengah bergossip. saya suka sangat gambar ni tau. hehehehe...siapa nak join boleh lah . so, saya nak tag:

  1. Surya Adliah
  2. Lyssa Faizureen

You Might Also Like

3 comments

  1. Goodluck dear , and thanks for join :)

    ReplyDelete
  2. hampir2 tak kenal qusya. rambut dia straight lagi mse ni. :) gud luck!

    ReplyDelete
  3. oppss ternampak plastik mcd. eee, tak ajak .

    http://underskema.blogspot.com/2011/11/candid-time-contest-by-muna-rahimah.html

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S