Saya Mahu Jemputan Ke MC PITCH

11:37 am


Ada Idea Kreatif Untuk TV, Filem, Novel? Jom Pitch Idea Terus Kepada Producer /Penerbit! Kepada yang ada idea, tak kiralah penulis ka, pemandu teksi ka, doktor ka, suri rumah ka, tukang masak ka, cikgu ka... asalkan ada idea nak tulis buku ka, novel ka, drama tv ka, filem ka, duko ka, apa-apa sajalah idea... tapi tak tahu kat mana dan macam mana nak jual idea tu, silalah ke Program Malaysia Creative Pitch nanti. INGAT! Bukanlah proposal yang tebal-tebal tu, tapi just idea... sekeping pun tak apa... atau cerita terus pun okay... Datang saja ke Finas pada 17hb nanti dan bentangkan idea anda kepada penerbit buku/novel atau produser TV/Filam... kalau diaorang suka idea anda, maka adalah hasil untuk anda. Mana tau idea anda sesuai untuk filem... mungkin rezeki anda RM20K.... atau rezeki anda untuk jadi novelis..

Read more: Blog Mak Dara

email saya: [email protected]

You Might Also Like

3 comments

  1. malu mak cik nak bentang idea. hehee..

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi menyertai.. Nantikan Jemputan ke MC PITCH tak lama lagi..

    ReplyDelete
  3. Tahniah anda terpilih untuk menerima jemputan ke MC PITCH yang akan berlangsung pada 17hb Nov 2011.. maklumat lanjut sila klik di sini http://www.bicaramakdara.com/2011/11/11-blogger-yang-berjaya-mendapat.html

    Tahniah dan kita berjumpa di sana ya..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S