Wedding @DekGee 121111 #DekgFarah

9:42 am


as stated in title above, ecehhhh macam tulis email untuk customer pulak. ok, ini entry sepantas mungkin yang boleh saya taip pasal wedding Wan Mohd Tarmizi dan Farah Hazwani (eh betul ke tak entah eja nama diorang) pada hari sabtu lepas. saya berbaju kurung hijau, terus ke KL Sentral untuk bertemu dengan Ween dan Nenah di sana sebelum ke Dewan Perdana, Keramat Mall. sebelum tu, sempat singgah kedai dalam KL Sentral selama 5 minit untuk beli sekotak hadiah. lepas tu kan, kami sesat kaw-kaw punya sebab tak jumpa jalan dan terperangkap dalam jem yang teruk. masa tu tengok jam, macam dah lambat sangat nak pergi twelve eleven twenty eleven wedding ni. alhamdulillah sampai sana, sebelum jam 3 petang. sebelum masuk dewan, ada sesi sign in dulu. comel je.




sampai sana, pengantin sedang makan beradab di meja yang penuh dengan makanan, dan Faris sedang melalak menyanyi. eh eh siapa Faris? dia vokalis Awanband. ngeeee sempat pulak promote. masa sampai tu perut lapar gila. semua serbu makanan lepas ramas mesra dengan beberapa rakan. tapi apa saja lah saya boleh makan kat majlis orang kawen kan? nasiblah kuih talam keladi tu macam sedap lah jugak.



lepas makan, kami sambung lagi sesi beramas mesra bersama rakan-rakan. setahu saya, selain Dekgee si pengantin lelaki saya cuma kenal Nenah yang datang bersama, Syazwan si retis, Fatimah si kawan twitter, Faris si vokalis Awanband, dan Shafik Ikhwan si penjaga lif KLCC. orang lain dalam majlis tu sumpah sorang pun saya tak pernah kenal. saya bukan Raingers. kekekeke... kalau tengok petang tu, cuma Nenah je paling aktif kehulur kehilir jumpa semua orang. tapi yang amek gambar together tu semua tanya,"masuk blog tak? malulah" gediks, semua memang wajib masuk blog ni ok?



apa-apa pun I pretend to be happy that day walaupun ramai sangat tanya, "nangis tak?" demmit punya soalan. past is past. kekekeke.... atleast, I try my best to go there kan? ahaks! by the way, congratulations to both of you. may happiness with you forever. I am happy, when you are happy :)

more photos can click here


You Might Also Like

3 comments

  1. tuan blog ni nak kawen bila? haha..

    ReplyDelete
  2. ramai B2B yg buat dorrgift guna pembungkus warna coklat tu erk...;) nice...

    ReplyDelete
  3. tikah, errr 2018 hahaha

    julie, jimat

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S